Windows 11 24H2 güncellemesi indirilmeli mi?

24H2 güncellemesi ilginç bir şekilde bazı PC'lerde sorun çıkarmazken bazılarında ise sistemi çökertiyor. Ben birisi dizüstü, 3 tane Win. 11 işletim sistemli PC kullanıyorum. İki tanesinde sorun yaşamazken, birisi uyku moduna girmiyor. Uyku moduna girdiği anda tekrar geri açılıyor ve bu bir döngü şeklinde devam edip 5-6 tekrardan sonra BIOS'u sıfırlıyor. BIOS'u tekrar ayarlayıp sistemi açınca bu defa da açılış şifresini kabul etmeyip yeni bir şifre oluşturmam isteniyor. Bunun haricinde klavyede ve mouse de ani donmalar, bazen tam açıldığı anda mavi ekrana düşmesi. Ve temiz kurulum yapmadan bu sorunlar çözülmüyor.

Hocam en az 3 4 ay daha kullanmayacağım 24H2 Reddit'e dahil baktığım zaman sorun yaşayan insanlar var ben onlardan biri olmak istemiyorum uğraşmakta istemiyorum ne kadar 24H2 geçmek istesem de sorunlar hala var ki 6 7 aya 25H2 geliyor ya 25h2'yi beklerim ya da bilmiyorum.

Arkadaşlar Windows beni 24H2 zorluyor hakkınızı helal edin :D

Son düzenleme:
Merhaba, şu an 24H2 güncellemesi bana sunuldu. Oyun oynayan biriyim ve bu güncellemeye geçersem sistemimde ya da oyunlarda performans sorunu yaşar mıyım? Yoksa 23H2 sürümünde kalmam daha mı iyi olur?
24H2 de WordPad
Bence 23H2'de kal 24H2'de şu an son sürümde bile sorunlar var. 1-2 aya düzeltilir gibi ancak.
24H2 de WordPad yok.Mikrosoft paralı satıyor.Belge yazmak CV yazmak gerekirse ne olacak?

Bir bilgilendirme yapalım: 24H2 güncellemesine yönelik 2 gün önce bir yama yayınlandı. Ben şu an 24H2 güncellemesini güncel haliyle kullanıyorum. Bana yaşattığı sorunlar sanırım düzeltilmiş olmalı ki yaklaşık 2 günlük bir kullanım boyunca eski yaşadığım sorunların hiçbiriyle karşılaşmadım.

Bir bilgilendirme yapalım: 24H2 güncellemesine yönelik 2 gün önce bir yama yayınlandı. Ben şu an 24H2 güncellemesini güncel haliyle kullanıyorum. Bana yaşattığı sorunlar sanırım düzeltilmiş olmalı ki yaklaşık 2 günlük bir kullanım boyunca eski yaşadığım sorunların hiçbiriyle karşılaşmadım.

Hocam sorunlar çözülmüş 4 gün önce gelmiş bu güncelleme büyük bir güncellemeymiş sanırsam çoğu sorun ortadan kalkmış bendeki 24H2 güncellemesi birden yok oldu kuramıyorum şu an tekrar geldiği zaman kuracağım.

Direkt 23H2'den sürüm yükseltsek bir problem olur mu? Açıkçası çok fazla dosya ve program yüklü. Temiz kurulum yaparak hepsini kurmayla tekrardan uğraşmak istemiyorum.

Direkt 23H2'den sürüm yükseltsek bir problem olur mu? Açıkçası çok fazla dosya ve program yüklü. Temiz kurulum yaparak hepsini kurmayla tekrardan uğraşmak istemiyorum.

Sorun olmuyor diye biliyorum lakin ben her güncellemede direk yükseltme yapıyorum sorunlar ile karşılaşmadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı