Windows 11 24H2 güncellemesi indirilmeli mi?

Hocam bana güncelleme olarak geldi yani Windows Update girdiğim zaman tek tikla indirebiliyorum 24H2'yi.
Hayır. Demek istediğim sen güncelleme denetle dediğin zaman 24h2 ye yükseltmediysen bile denetleme bittikten sonra üstte zaten güncelsiniz diye yazar. Bunun anlamı da aslında daha 24h2'nin resmi olarak çıkmadığı anlamına gelir. Ben daha henüz geçmedim 24h2 ye dediğim gibi. 23h2 den zaten memnunum. Windows 11 resmi olarak çıkmış ve stabil olan güncellemeleri sen güncelleme denetle dediğin zaman zaten zorunlu olarak gerekli her şeyi yüklüyor. 24h2 ise şu anda senin seçeneğine kalmış yani istersen yükseltme şimdilik diyor. Neden risk alayım ki. Bi ton sıkıntı vardır hala düzeltmedikleri. 23h2 şu anda stabil çalışıyor. Bu arada güncelleme bana da gelmiş önizleme olarak görünmüyor şu anda, güncelleme şeklinin tipini bi değiştirmişler. Ama seçenek hala bize bağlı otomatik güncelleme yapmıyor halen. Biz bu konuyu konuşurken gelmiş Ama dediğim gibi hala indirmesem bile sistemim zaten güncel olarak gözüküyor. Bir de 24h2 sürümü özellikle Copilot Yapay Zekasında gelişmeler göstermiş gibi duruyor. Kullanmıyorum işime yaramaz

Son düzenleme:

Hocam peki sağ altta yazıyor ya 24H2 geçebilirsiniz diye onu kapatabiliyoruz mu?

Hocam peki sağ altta yazıyor ya 24H2 geçebilirsiniz diye onu kapatabiliyoruz mu?

Dostlar sağ altta ki güncelleştirme logosuna sağ tıklayıp şimdilik gizle yazarsanız gözükmüyor güncelleştirme kısmında gözüküyor ama oradan yapabilirsiniz yapmak istediğinizde.

Son düzenleme:
Ben Intel 13400F işlemci ile güncelledim yaklaşık 1 saattir herhangi sıkıntı veya hata görmedim bir tık seri geldi ama bir kaç gün denemek lazım.

ell Laptop kullanıcıları 24h2 modeline yükseltmişler ve bilgisayarı kapat'a bastıklarında bilgisayarın kapanmadığını görmüşler
Victus laptop kullanıcısıyım. Aynı sorun bende de mevcut.

Merhaba, şu an 24H2 güncellemesi bana sunuldu. Oyun oynayan biriyim ve bu güncellemeye geçersem sistemimde ya da oyunlarda performans sorunu yaşar mıyım? Yoksa 23H2 sürümünde kalmam daha mı iyi olur?
Oyun Performansının AMD işlemcilerde arttığı söyleniyordu ama 23H2 Sürümünde kalmanız iyi olacaktır ki 24H2 daha stabil değildir ve hata ile karşılaşabilirsiniz. Şimdilik 23H2'de kalmakta fayda var.

Ben sıfırdan ISO ile yüklemedede şüpheliyim Lenovo IdeaPad Pro 5 7840HS RTX 4050 var 23H2 ISO ile yükleniyor bir sorun yok ama 24H2 hem ISO kurulumda hem kurulduktan sonra bilgisayar çöküp duruyor ondan dolayı denemez oldum.

@QuixCM_97

Birebir aynılarını yaşıyorum hocam. Yakın zamanda medaicreation üzerinden bir kere daha temiz kurulum yapacağım. Ama sabrım tükendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…