Windows 11 24H2 güncellemesi indirilmeli mi?

Dün gece geçiş yaptım. Geçiş yapmadan önce bu konuyu görsem geçmezdim. Ama herhangi bir sıkıntı da yaşamadım. Bu aralar fm24 oynuyorum belki de sıkıntı yaşamamamın nedeni fm24 ün güçlü bir sistem istememesidir ya da şanslı kesimdeyimdir bilemiyorum.

Bende de PC donmaya başladı güncelleme sonrası aniden donuyor ve resetle düzeliyor. Bence biraz daha beklenilmeli.

Ben geçiş yapalı birkaç gün oldu bir sorun yaşamadım şimdilik.

Arkadaşlar 24H2 güncellemesi daha önce sorunsuz çalışıyor demiştim fakat bugün USB sesi geldi ve mouse dondu hiçbir şekilde hareket ettiremiyorum sistemi yeniden başlatığımda düzeliyor fakat 5 - 10 dakika sonra yeniden aynı sorun oluyor bu konu hakkında bir başlık açmıştım fakat kimseden cevap alamadım bu sorun Sizde'de oluyor mu nasıl düzeltebilirim?

Merhaba, şu an 24H2 güncellemesi bana sunuldu. Oyun oynayan biriyim ve bu güncellemeye geçersem sistemimde ya da oyunlarda performans sorunu yaşar mıyım? Yoksa 23H2 sürümünde kalmam daha mı iyi olur?
Hocam gördüğüm videolara göre sizin işlemcinizin performansınızı arttırıyor ama sorun v.s var mıdır bilmiyorum açıkçası.

Hocam 24h2 kullanıyorum, şahsen hiçbir sorun yaşamadım. Ne bir hata mesajı, ne oyunlarda performans düşüşü. Tamamen iyi, tabii sizde nasıl bir şey olacaktır bilmiyorum. Sistemim güncel sayılır.

İndirme dostum banada geldi yükle dedim 1 haftadır yüklenmiyor yüzde 10 oluyor sonra baştan yüklüyor bende duraklattım bu gidişle windows 11 den soğudum w10'a geçmeyi düşünüyorum.

Merhaba, şu an 24H2 güncellemesi bana sunuldu. Oyun oynayan biriyim ve bu güncellemeye geçersem sistemimde ya da oyunlarda performans sorunu yaşar mıyım? Yoksa 23H2 sürümünde kalmam daha mı iyi olur?
Bana iki gün önce geldi ve henüz herhangi bir sorun yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…