yigitoss Yoctopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #1 DragonHunters dedi: 24H2 de full AMD sisteminiz varsa FPS artışı oluyor fakat Valorant ekran kartı sürücüsünü çökerttiyor sorunun ne olduğunu anlamadığım için 23H2'ye döndüm. Genişletmek için tıkla... Kanka kurulumu zor mu ve yapmalı mıyım? ben indirdim şimdi ona gore kuracağım. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2024
DragonHunters dedi: 24H2 de full AMD sisteminiz varsa FPS artışı oluyor fakat Valorant ekran kartı sürücüsünü çökerttiyor sorunun ne olduğunu anlamadığım için 23H2'ye döndüm. Genişletmek için tıkla... Kanka kurulumu zor mu ve yapmalı mıyım? ben indirdim şimdi ona gore kuracağım.
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.812 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #2 Ben yaptım ve gerçekten de fps artışı oldu.
S.Ganacci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.762 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 4 Aralık 2024 #3 Bende yaptım stabil çalışıyor. Oyunlarda vs şuan bir problem yok. Sürekli güncelleme geldiği için bir takım sorunlar ortadan kalkıyor zaten.
Bende yaptım stabil çalışıyor. Oyunlarda vs şuan bir problem yok. Sürekli güncelleme geldiği için bir takım sorunlar ortadan kalkıyor zaten.
DragonHunters Hectopat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 403 Çözümler 2 4 Aralık 2024 #4 Kurulumu ISO dosyasıyla format USB yaparak kurulumu yapmıştım. Güncelleme olarak daha yapmadım. Tahminimce kolaydır. Yapan arkadaşlara sorabilirsin.
Kurulumu ISO dosyasıyla format USB yaparak kurulumu yapmıştım. Güncelleme olarak daha yapmadım. Tahminimce kolaydır. Yapan arkadaşlara sorabilirsin.