İyi günler arkadaşlar Windows 11 Pro kullanıyorum lisanslı olarak, fakat yaklaşık 1 aydır 24H2 güncellemesini yapamıyorum sorunu çözemedim yardımcı olabilecek var mı acaba? Bilgisayarım da yer var fakat güncellemiyor.
İyi günler arkadaşlar Windows 11 Pro kullanıyorum lisanslı olarak, fakat yaklaşık 1 aydır 24H2 güncellemesini yapamıyorum sorunu çözemedim yardımcı olabilecek var mı acaba? Bilgisayarım da yer var fakat güncellemiyor.
Hata kodu 0xC1900200, bilgisayarın Windows 11 yükseltmesi için uygun olmadığını gösterir. Bu hata kodu, bilgisayar Windows 11 için minimum donanım gereksinimlerini karşılamıyorsa veya bilgisayarın BIOS'u Windows 11 ile uyumlu değilse oluşabilir. Bilgisayarın minimum gereksinimleri karşıladığından emin olmak için Microsoft web sitesinde Windows 11 için sistem gereksinimlerini kontrol edebilirsiniz. Ayrıca, Windows 11 ile uyumlu olduğundan emin olmak için bilgisayarın BIOS'unu kontrol edebilirsiniz.
Hepsi ortak bir kurulum için aynı genel süreçlere sahiptir. Tercihlerinizi kişiselleştirmeniz gerekiyorsa/istiyorsanız, indirilmiş bir Windows 11 ISO kullanın ve Rufus ile oluşturun. Bu, bu seçeneklerden herhangi birini seçmenize izin verecektir:
* Desteklenmeyen sistemler için donanım gereksinimleri bypass.
* Gizlilik tercihleri için veri toplama baypası.
* Yerel hesap kurulumu için Microsoft hesap gereksinimi atlama.