Windows 11 24H2 güncellerken "0xc1900200" hatası

lancelot00

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
Kingston SSD 512 GB
İyi günler arkadaşlar Windows 11 Pro kullanıyorum lisanslı olarak, fakat yaklaşık 1 aydır 24H2 güncellemesini yapamıyorum sorunu çözemedim yardımcı olabilecek var mı acaba? Bilgisayarım da yer var fakat güncellemiyor.

Windows 11 Pro.
16 GB RAM.
Ryzen 6600H.
RTX 3060.
512 GB SSD.

Dosya Ekleri

• 11.png
    11.png
    70,5 KB · Görüntüleme: 89
  • 12.png
    12.png
    62,4 KB · Görüntüleme: 68
İyi günler arkadaşlar Windows 11 Pro kullanıyorum lisanslı olarak, fakat yaklaşık 1 aydır 24H2 güncellemesini yapamıyorum sorunu çözemedim yardımcı olabilecek var mı acaba? Bilgisayarım da yer var fakat güncellemiyor.

Windows 11 Pro.
16 GB RAM.
Ryzen 6600H.
RTX 3060.
512 GB SSD.

Antivirüs programınızı veya engelleme özelliği olan herhangi bir güvenlik yazılımını geçici olarak devre dışı bırakın. Çoğu üçüncü taraf güvenlik yazılımı, sağ alt köşedeki simgeye sağ tıklanarak kolayca devre dışı bırakılabilir. Windows Defender kullanıyorsanız, sorun yaşamazsınız.
Bu çözümü bu kaynaktan aldım:
https://www.majorgeeks.com/content/page/upgrade_assistant_error_0xc1900200.html#:~:text=3: Windows Upgrade Error 0xC1900200,Defender, you should be OK.

Antivirüs programınızı veya engelleme özelliği olan herhangi bir güvenlik yazılımını geçici olarak devre dışı bırakın. Çoğu üçüncü taraf güvenlik yazılımı, sağ alt köşedeki simgeye sağ tıklanarak kolayca devre dışı bırakılabilir. Windows Defender kullanıyorsanız, sorun yaşamazsınız.
Bu çözümü bu kaynaktan aldım:
https://www.majorgeeks.com/content/page/upgrade_assistant_error_0xc1900200.html#:~:text=3: Windows Upgrade Error 0xC1900200,Defender, you should be OK.
denedim ama sorun aynı hocam teşekkürler gene de

Denedim ama sorun aynı hocam teşekkürler gene de.

Hata kodu 0xC1900200, bilgisayarın Windows 11 yükseltmesi için uygun olmadığını gösterir. Bu hata kodu, bilgisayar Windows 11 için minimum donanım gereksinimlerini karşılamıyorsa veya bilgisayarın BIOS'u Windows 11 ile uyumlu değilse oluşabilir. Bilgisayarın minimum gereksinimleri karşıladığından emin olmak için Microsoft web sitesinde Windows 11 için sistem gereksinimlerini kontrol edebilirsiniz. Ayrıca, Windows 11 ile uyumlu olduğundan emin olmak için bilgisayarın BIOS'unu kontrol edebilirsiniz.

Bu cevabı direk Upgrade task sequence failed with 0xC1900200 - Microsoft Q&A buradan aldım.

Denedim ama sorun aynı hocam teşekkürler gene de.

Bir de bu var:
Microsoft tarafından sağlanan süreç Windows 11 Clean Installation

Dell tarafından sağlanan süreç Reset or Reinstall Windows 11 on Your Dell Computer | Dell US

Windows 11 temiz kurulum öğretici kılavuzundaki süreç You have six ways to clean install Windows 11 on your PC, and here's I show you how. (yararlı görsel kılavuz nedeniyle önerilen yöntem)

Hepsi ortak bir kurulum için aynı genel süreçlere sahiptir. Tercihlerinizi kişiselleştirmeniz gerekiyorsa/istiyorsanız, indirilmiş bir Windows 11 ISO kullanın ve Rufus ile oluşturun. Bu, bu seçeneklerden herhangi birini seçmenize izin verecektir:

* Desteklenmeyen sistemler için donanım gereksinimleri bypass.

* Gizlilik tercihleri için veri toplama baypası.

* Yerel hesap kurulumu için Microsoft hesap gereksinimi atlama.

* BitLocker bypass. Şifreleme seçeneklerinin kullanıcı kontrolü için.

Bunu da direk olarak Unable to install Windows 11, version 24H2 update | DELL Technologies buradan aldım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı