Windows 11, 24H2 kendi kendine yüklendi

racooss

Hectopat
1739520850611.png

Bunca zamandır öneriyi kapattım ama bugün arka planda çaktırmadan indirmiş ve yeniden başlatalım diyor. Bu bilgisayar artık hep açık kalacak. :)

Sizde de durum böyle mi yoksa ben mi yanlışlıkla yükledim?

Eki Görüntüle 2423412
Bunca zamandır öneriyi kapattım ama bugün arka planda çaktırmadan indirmiş ve yeniden başlatalım diyor. Bu bilgisayar artık hep açık kalacak. :)

Sizde de durum böyle mi yoksa ben mi yanlışlıkla yükledim?
Otomatik güncelle seçeneği açıkmıydı?, bende isteğe bağlı güncelleştirmeleri otomatik güncelle seçeneği kapalı.

Ben de güncellemeyi ilk yüklediğimde çok kötüydü fakat sonra bu 24H2'ye de ufak bir güncelleme getirmişler, en azından biraz daha iyi çalışıyor. Performansla alakalı gözle görmediğim oyunları etkileyen kronik bir yanı yoksa sıkıntı yok gibi duruyor.

Güncel sürüme geçmemenizi anlayamıyorum, beta sürecinden beridir Windows 11 kullanıyor, her zaman çıkan güncellemeyi direkt kuruyorum, henüz bir problem, bir mavi ekran ile karşılaşmış değilim. Abartılıyor sanki.

Bu 24H2 bende de var da bir sorunu hariç sıkıntı yok. Kablosuz internet çok değişik yayıyor. Mesela Steam'den indirme yaparken YouTube'dan video dahi izliyemiyorum. Omen Gaming Hub'tan elle ayarlarsam güzel ama.

Güncel sürüme geçmemenizi anlayamıyorum, beta sürecinden beridir Windows 11 kullanıyor, her zaman çıkan güncellemeyi direkt kuruyorum, henüz bir problem, bir mavi ekran ile karşılaşmış değilim. Abartılıyor sanki.
Doğrudur fakat bende sorun yaşamıştım 24H2 sürümünde ben 23H2 kullanıyorum.

Otomatik güncelle seçeneği açıkmıydı?, bende isteğe bağlı güncelleştirmeleri otomatik güncelle seçeneği kapalı.
Yok hocam kapalıydı. Onun haricinde zaten 24H2 ek güncelleme gibi geldiği için o teklif ediyordu sadece. Şimdi zorla yükledi :(

Normal şartlarda her zaman güncel sürüm daha iyidir. Sorunlar giderilir, eksikler tamamlanır. Yenilikler gelir. Ancak Windows yenilik yaparken birçok problemi de beraberinde getiriyor. O sorunlar ortadan kalkana kadar geçmeyi düşünmüyordum. Forumlarda herkes farklı bir problemini görmüştü. Ben de onu bekliyordum. Yoksa Windows 7 forever tayfadan değilim. :)

Şahsen 10'dan 11e geçtim 11'in daha süslü olması haric fark yok. İnsanlar hakli olarak 11'de sorun yasama ihtimalim varsa neden 10u birakip 11e geceyimki diyor. 11i cazip kılacak bir şey yok. En azindan ben dahil çoğu kisi icin yok.

Hocam sende sorun olmamış olabilir fakat 24h2 gerçekten sıkıntılı. Poe2 oynarken her map değiştiğimde bilgisayarın donmasından bıktım, rust oynarken windowsun yanıt vermemesinden bıktım, daha bir çok sorun vardır eminim ki fakat ben bunları yaşayıp sıfırdan 23h2 kurmuştum, bir baktım ki benden gizlice kendi kendine 24h2 yüklemiş çakal windows. Gel de kafayı yeme...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı