Otomatik güncelle seçeneği açıkmıydı?, bende isteğe bağlı güncelleştirmeleri otomatik güncelle seçeneği kapalı.Eki Görüntüle 2423412
Bunca zamandır öneriyi kapattım ama bugün arka planda çaktırmadan indirmiş ve yeniden başlatalım diyor. Bu bilgisayar artık hep açık kalacak.
Sizde de durum böyle mi yoksa ben mi yanlışlıkla yükledim?
Doğrudur fakat bende sorun yaşamıştım 24H2 sürümünde ben 23H2 kullanıyorum.Güncel sürüme geçmemenizi anlayamıyorum, beta sürecinden beridir Windows 11 kullanıyor, her zaman çıkan güncellemeyi direkt kuruyorum, henüz bir problem, bir mavi ekran ile karşılaşmış değilim. Abartılıyor sanki.
Yok hocam kapalıydı. Onun haricinde zaten 24H2 ek güncelleme gibi geldiği için o teklif ediyordu sadece. Şimdi zorla yüklediOtomatik güncelle seçeneği açıkmıydı?, bende isteğe bağlı güncelleştirmeleri otomatik güncelle seçeneği kapalı.
Normal şartlarda her zaman güncel sürüm daha iyidir. Sorunlar giderilir, eksikler tamamlanır. Yenilikler gelir. Ancak Windows yenilik yaparken birçok problemi de beraberinde getiriyor. O sorunlar ortadan kalkana kadar geçmeyi düşünmüyordum. Forumlarda herkes farklı bir problemini görmüştü. Ben de onu bekliyordum. Yoksa Windows 7 forever tayfadan değilim.Güncel sürüme geçmemenizi anlayamıyorum, beta sürecinden beridir Windows 11 kullanıyor, her zaman çıkan güncellemeyi direkt kuruyorum, henüz bir problem, bir mavi ekran ile karşılaşmış değilim. Abartılıyor sanki.
Güncel sürüme geçmemenizi anlayamıyorum, beta sürecinden beridir Windows 11 kullanıyor, her zaman çıkan güncellemeyi direkt kuruyorum, henüz bir problem, bir mavi ekran ile karşılaşmış değilim. Abartılıyor sanki.
Hocam sende sorun olmamış olabilir fakat 24h2 gerçekten sıkıntılı. Poe2 oynarken her map değiştiğimde bilgisayarın donmasından bıktım, rust oynarken windowsun yanıt vermemesinden bıktım, daha bir çok sorun vardır eminim ki fakat ben bunları yaşayıp sıfırdan 23h2 kurmuştum, bir baktım ki benden gizlice kendi kendine 24h2 yüklemiş çakal windows. Gel de kafayı yeme...Güncel sürüme geçmemenizi anlayamıyorum, beta sürecinden beridir Windows 11 kullanıyor, her zaman çıkan güncellemeyi direkt kuruyorum, henüz bir problem, bir mavi ekran ile karşılaşmış değilim. Abartılıyor sanki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.