Windows 11 24H2 kurulduktan sonra oluşan siyah ekran sorunu nasıl düzeltilir?

• Konuyu başlatan seny
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 610

seny

Femtopat
Daha fazla  
RAM
32
SSD veya HDD modeli
nvme 2
Ekran kartı
rtx 4060
İşlemci
İ7 12650h
Merhaba Windows 11 24H2'yi kurmuştum bir 4 5 ay önce kurduktan sonra böyle olmaya başladı her zaman nasıl düzeltibilirim?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-03-02 211838.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-02 211838.png
    982,1 KB · Görüntüleme: 50
  • Ekran görüntüsü 2025-03-02 211129.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-02 211129.png
    284,1 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows'a crack bile atmamışsınız daha :D massgrave.dev bu web sitesindeki yönergeyi takip ederek crackleyin olmazsa yeniden temiz kurulum yapıp dediğim siteden crackleyin.

Windows'a crack bile atmamışsınız daha :D massgrave. Dev bu web sitesindeki yönergeyi takip ederek crackleyin olmazsa yeniden temiz kurulum yapıp dediğim siteden crackleyin.

Ben kurmadım Casper kurdu Windows'u

Windows'a crack bile atmamışsınız daha :D massgrave. Dev bu web sitesindeki yönergeyi takip ederek crackleyin olmazsa yeniden temiz kurulum yapıp dediğim siteden crackleyin.

Olmuyor

Hem ben dedim Windows 11 24H2'ye güncelledikten sonra oldu dedim

Ben kurmadım Casper kurdu Windows'u

Olmuyor

Hem ben dedim Windows 11 24H2'ye güncelledikten sonra oldu dedim

Hocam CMD değil PowerShell'i yönetici olarak çalıştırıp, "irm https://get.activated.win | iex" yazdığınızda böyle bir ekran gelecek sonrasında sadece klavyenizden 1 tuşuna basın bu kadar.

Dosya Ekleri

• Screenshot 2025-03-02 214817.png
    Screenshot 2025-03-02 214817.png
    23,6 KB · Görüntüleme: 46
Hocam CMD değil PowerShell'i yönetici olarak çalıştırıp, "irm https://get.activated.win | iex" yazdığınızda böyle bir ekran gelecek sonrasında sadece klavyenizden 1 tuşuna basın bu kadar.
kms ilw mi alakalı

Windows'a crack bile atmamışsınız daha :D massgrave.dev bu web sitesindeki yönergeyi takip ederek crackleyin olmazsa yeniden temiz kurulum yapıp dediğim siteden crackleyin.
crack windows kullanmak tehlikeli hem bahsettiğiniz şey kms ye bağlı hem bu sorunun crack windowsla ne alaksı var bu sorun güncellemeden sonra geldi

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı