Windows 11 24H2 kurulumda "0x80070001 - 0x4002F" hatası

alphatrx

Yoctopat
Daha fazla  
Tekrar merhaba, sorunu çözdüm. Kurulum ekranında dil ve klavye seçme ekranından sonraki yerde (sanırım "kurulum seçeneği seçin" gibi bir şeydi) en aşağıda "eski kurulum versiyonu" gibi bir şey yazıyor. Oraya tıkladığınızda eski kurulum ekranından devam ediyor ve hata almadan yükleyebiliyorsunuz.

Maalesef bende bu da sorunu çözmedi, tek RAM denedim, ekran kartı değiştim, HDD değiştim, 2 farklı ISO 3 farklı USB denedim her zaman reset atıyor.

Maalesef bende bu da sorunu çözmedi, tek RAM denedim, ekran kartı değiştim, HDD değiştim, 2 farklı ISO 3 farklı USB denedim her zaman reset atıyor.
"Hocam ben sorunun sebebini buldum. Ama sizin yükleme şeklinizi bilmediğim için sizde işe yarar mı bilemedim. Ben tüm format ISO'larını Ventoy diski üzerinden yüklemekteyim. Yani ben formatı Ventoy programı yüklediğim flash bellek üzerinden atıyorum. Ventoy üzerinden her denememde konu başlığındaki hatayı almaktaydım. Sonradan hatayı kodu ile aratınca asıl sorunun Ventoy programında olduğunu ve kullandığım Ventoy 1.099 sürümünün hatalı olduğunu öğrendim. Daha sonra 24H2'yi direkt USB'ye yazıp format atmayı denedim sorun çözüldü. Sorunsuz bir yükleme ile şu an kullanmaktayım 24H2'yi."

Diye bir mesaj buldum. Eğer Ventoy kullanıyorsanız ya farklı sürümünü ya da Rufus kullanın.

Hocam Ventoy hiç kullanmadım Microsoft mct ve Rufus kullandım orijinal ve yan ISO kullandim olmadı şu an Windows 10 kuruyorum bakalım %80

Windows 10'da yüklenmedi yüklenme bitti tamamlamiyor kisminda Windows bilgisayarıyuklemenin sonraki asamasinda on yüklecek sekilde hazirlayamadi dedi ve yüklemeyi yeniden başlatma istediği verdi. PC yeni zaten içinde Windows 11 ile geldi anlamıyorum daha önce defalarca format atıp temiz kurdum şimdi olmuyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı