Windows 11 24H2 ne zaman gelir?

Wameeeeee

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS Rtx 4060 , Ryzen 5 5600 , fsp hyper 650w psu ,
Dostlar çevremdeki herkese 24H2 geldi ama hala bana gelmedi. Kendim yüklemek istemiyorum. Ne zaman gelir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar çevremdeki herkese 24H2 geldi ama hala bana gelmedi. Kendim yüklemek istemiyorum. Ne zaman gelir acaba?

24H2 çıkalı bayağı oldu normalde gelmiş olması lazım. Windows Update yaptınız mı?

24H2 çıkalı bayağı oldu normalde gelmiş olması lazım. Windows Update yaptınız mı?

Her gün kontrol ederim 23H2'ye güncelleme geliyor ama 24H2 gelmiyor abim ve arkadaşlarıma 2 ay önce kadar güncellemeyle geldi tek bana gelmiyor.

Bunu yaptıktan sonra bile gelmedi.

Son düzenleme:
Her gün kontrol ederim 23H2'ye güncelleme geliyor ama 24H2 gelmiyor abim ve arkadaşlarıma 2 ay önce kadar güncellemeyle geldi tek bana gelmiyor.

Bunu yaptıktan sonra bile gelmedi.

Veri kaybı olmadan geçmek istiyorsan bu ISO dosyasını indirip setup dosyasını çalıştır, kişisel dosyaları ve ayarları sakla seçeneğini seçersen veri kaybı olmadan 24H2 geçebilirsin.

Güncelleme gelmiyorsa bir nedeni vardır.
Mevcut sisteminizle ilgili sorun yaşamıyorsanız güncellemeyin.
Benim sorun yaşamadığım bir sistem için genel fikrim şu : Güncellemeyi ne kadar geç alırsam o kadar iyi. Tabi bu benim tercihim, farklı düşünenler benden çoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…