Emrecopur Hectopat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 1.438 Çözümler 33 4 Kasım 2024 #11 Nssng dedi: Hiç dikkat etmemiştim şimdi baktım bende de 0 olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... İnternette KB numarasını arattım oluşacak sorunları yazmışlar iyi Allah'tan farkındalarmış. hasangencer dedi: Bende gorev yoneticisinde uygulamalar diye yazmıyor daha büyük bir ekran paylasır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam işaret attığım yere bas.
Nssng dedi: Hiç dikkat etmemiştim şimdi baktım bende de 0 olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... İnternette KB numarasını arattım oluşacak sorunları yazmışlar iyi Allah'tan farkındalarmış. hasangencer dedi: Bende gorev yoneticisinde uygulamalar diye yazmıyor daha büyük bir ekran paylasır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam işaret attığım yere bas.
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.438 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Kasım 2024 #12 Emrecopur dedi: Görev Yöneticisi de işlemler 0 olarak gözüküyor hocam. Eki Görüntüle 2344790 O düzeldi bu bozuldu hocam çalışan hizmetler programlar 0 olarak gözüküyor. Eki Görüntüle 2344794 Genişletmek için tıkla... Baktım şimdi bende de aynı ama önemli bir sorun değil.
Emrecopur dedi: Görev Yöneticisi de işlemler 0 olarak gözüküyor hocam. Eki Görüntüle 2344790 O düzeldi bu bozuldu hocam çalışan hizmetler programlar 0 olarak gözüküyor. Eki Görüntüle 2344794 Genişletmek için tıkla... Baktım şimdi bende de aynı ama önemli bir sorun değil.
fxtih Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 1.337 Çözümler 9 5 Kasım 2024 #13 Bende de 0 gözüküyor şimdi fark ettim fakat çok büyük bir sorun değil bence.
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.438 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Kasım 2024 #14 Emrecopur dedi: İnternette KB numarasını arattım oluşacak sorunları yazmışlar iyi Allah'tan farkındalarmış. Eki Görüntüle 2344826 Hocam işaret attığım yere bas. Eki Görüntüle 2344828 Genişletmek için tıkla... Bugün gelen güncelleme ile düzeldi.
Emrecopur dedi: İnternette KB numarasını arattım oluşacak sorunları yazmışlar iyi Allah'tan farkındalarmış. Eki Görüntüle 2344826 Hocam işaret attığım yere bas. Eki Görüntüle 2344828 Genişletmek için tıkla... Bugün gelen güncelleme ile düzeldi.
Emrecopur Hectopat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 1.438 Çözümler 33 14 Kasım 2024 #15 Bold Pilot dedi: Bugün gelen güncelleme ile düzeldi. Genişletmek için tıkla... Evet hocam yükledim nihayet.
Bold Pilot dedi: Bugün gelen güncelleme ile düzeldi. Genişletmek için tıkla... Evet hocam yükledim nihayet.
buckstabu Centipat Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #16 Diğer bir sorun ise ayarlar-grafik ayarlarına girdiğinde ayarlar penceresi donuyor ve kendini kapatıyor. Bu sorunu yaşayan var mı?
Diğer bir sorun ise ayarlar-grafik ayarlarına girdiğinde ayarlar penceresi donuyor ve kendini kapatıyor. Bu sorunu yaşayan var mı?
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.438 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Kasım 2024 #17 buckstabu dedi: Diğer bir sorun ise ayarlar-grafik ayarlarına girdiğinde ayarlar penceresi donuyor ve kendini kapatıyor. Bu sorunu yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla... Bende sorun yok.
buckstabu dedi: Diğer bir sorun ise ayarlar-grafik ayarlarına girdiğinde ayarlar penceresi donuyor ve kendini kapatıyor. Bu sorunu yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla... Bende sorun yok.
fxtih Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 1.337 Çözümler 9 15 Kasım 2024 #18 buckstabu dedi: Diğer bir sorun ise ayarlar-grafik ayarlarına girdiğinde ayarlar penceresi donuyor ve kendini kapatıyor. Bu sorunu yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla... Bir problem yok bende de.
buckstabu dedi: Diğer bir sorun ise ayarlar-grafik ayarlarına girdiğinde ayarlar penceresi donuyor ve kendini kapatıyor. Bu sorunu yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla... Bir problem yok bende de.
Emrecopur Hectopat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 1.438 Çözümler 33 16 Kasım 2024 #19 buckstabu dedi: Diğer bir sorun ise ayarlar-grafik ayarlarına girdiğinde ayarlar penceresi donuyor ve kendini kapatıyor. Bu sorunu yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla... Bende de sorun yok hocam.
buckstabu dedi: Diğer bir sorun ise ayarlar-grafik ayarlarına girdiğinde ayarlar penceresi donuyor ve kendini kapatıyor. Bu sorunu yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla... Bende de sorun yok hocam.
2 227721 Kilopat Katılım 2 Eylül 2018 Mesajlar 463 9 Aralık 2024 #20 03-11-2024 falan 24H2 kullanıyorum şuana kadar herhangi bir problemle karşı karşıya gelmedim, görev yöneticisinde problem yok.
03-11-2024 falan 24H2 kullanıyorum şuana kadar herhangi bir problemle karşı karşıya gelmedim, görev yöneticisinde problem yok.