SkyHawking Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 779 Çözümler 3 2 Kasım 2024 #1 Kasım'da güncelleme alıp, sorunların büyük oranda çözüleceği söyleniyordu. Şu anki durum nedir ve temiz kurulum ile geçilir mi? Not: NVIDIA kullanıcısı.
Kasım'da güncelleme alıp, sorunların büyük oranda çözüleceği söyleniyordu. Şu anki durum nedir ve temiz kurulum ile geçilir mi? Not: NVIDIA kullanıcısı.
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.436 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Kasım 2024 #2 İlk geldiğinde alt tab sorunu vardı düzelttiler şu an sorunu yok.
SkyHawking Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 779 Çözümler 3 2 Kasım 2024 #3 Bold Pilot dedi: İlk geldiğinde alt tab sorunu vardı düzelttiler şu an sorunu yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Peki FPS düşüşü sorunu gibi diğer sorunlar da stabil hale geldi mi?
Bold Pilot dedi: İlk geldiğinde alt tab sorunu vardı düzelttiler şu an sorunu yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Peki FPS düşüşü sorunu gibi diğer sorunlar da stabil hale geldi mi?
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.436 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Kasım 2024 #4 SkyHawking dedi: Teşekkürler hocam. Peki FPS düşüşü sorunu gibi diğer sorunlar da stabil hale geldi mi? Genişletmek için tıkla... Geldiğinden beri Fps düşüşü yaşamadım hocam.
SkyHawking dedi: Teşekkürler hocam. Peki FPS düşüşü sorunu gibi diğer sorunlar da stabil hale geldi mi? Genişletmek için tıkla... Geldiğinden beri Fps düşüşü yaşamadım hocam.
SkyHawking Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 779 Çözümler 3 2 Kasım 2024 #5 Bold Pilot dedi: Geldiğinden beri Fps düşüşü yaşamadım hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
Bold Pilot dedi: Geldiğinden beri Fps düşüşü yaşamadım hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.