Windows 11 24H2 yüklenmeli mi?

699453

Centipat
Laptopumda şu an güncelleştirilebilir olarak görünüyor sorunlu bir sürümse hiç geriye dönmekle uğraşmak istemiyorum. Ne tavsiye edersiniz?

Laptopumda şu an güncelleştirilebilir olarak görünüyor sorunlu bir sürümse hiç geriye dönmekle uğraşmak istemiyorum. Ne tavsiye edersiniz?
Sorunlu sürüm. Görüntü ve BIOS sorunları vardı sanırım.

Sisteminizin güvenliği için her güncellemeyi yapmanız gerekli, şahsen ben o sürümdeyim ve bence önceki sürümlerden bir fark yok gibi ama Microsoft'un güvenlik güncellemeleri yaptığından eminim.

10'dan 11'e geçmenizi önermem ama eninde sonunda geçeceğiz gibi görünüyor. Sistemin güçlüyse geçebilirsin ama orta halli bir şey ise tavsiye etmem.

Hocam internette AMD işlemci kullanan insanlar çökme sorunu yaşadıklarını belirttiler. Şu an bende 24H2 kullanıyorum ve geçmenizi önermem. Windows 11 ile hiçbir zaman yaşamadığım kasma ve donma gibi sorunları bu sürümde ilk defa yaşıyorum.

En mantıklısı geçmemek gibi duruyor hocam sürümün iyi yönünden bahseden adam bulamadım internette

Ben Insider kullanmama rağmen pek sorun yaşamadım ama çoğu kişi sorun yaşamış. Geçmenizi önermem. (AMD Ryzen 5 3500U)

Son düzenleme:
En mantıklısı geçmemek gibi duruyor hocam sürümün iyi yönünden bahseden adam bulamadım internette

Şans işi hocam. Benim AMD işlemci kullanan arkadaşım bu sürümde hiçbir sıkıntı çekmedi. Ama ben sürünüyorum hocam.

Sisteminizin güvenliği için her güncellemeyi yapmanız gerekli, şahsen ben o sürümdeyim ve bence önceki sürümlerden bir fark yok gibi ama Microsoft'un güvenlik güncellemeleri yaptığından eminim.
23H2 güncelleme alıyor güvenlikle alakası yok. Her gelen sürüme direkt güncellenmemeli.

24H2'nin en az bir 1 güncellemesini daha bekle sonra geçersin. 1 aydan az sürer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…