Sorunlu sürüm. Görüntü ve BIOS sorunları vardı sanırım.Laptopumda şu an güncelleştirilebilir olarak görünüyor sorunlu bir sürümse hiç geriye dönmekle uğraşmak istemiyorum. Ne tavsiye edersiniz?
Laptopumda şu an güncelleştirilebilir olarak görünüyor sorunlu bir sürümse hiç geriye dönmekle uğraşmak istemiyorum. Ne tavsiye edersiniz?
Hocam internette AMD işlemci kullanan insanlar çökme sorunu yaşadıklarını belirttiler. Şu an bende 24H2 kullanıyorum ve geçmenizi önermem. Windows 11 ile hiçbir zaman yaşamadığım kasma ve donma gibi sorunları bu sürümde ilk defa yaşıyorum.
En mantıklısı geçmemek gibi duruyor hocam sürümün iyi yönünden bahseden adam bulamadım internette![]()
23H2 güncelleme alıyor güvenlikle alakası yok. Her gelen sürüme direkt güncellenmemeli.Sisteminizin güvenliği için her güncellemeyi yapmanız gerekli, şahsen ben o sürümdeyim ve bence önceki sürümlerden bir fark yok gibi ama Microsoft'un güvenlik güncellemeleri yaptığından eminim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.