Hocam merhaba, Windows 11'de 24H2 sürümündeyim ama ben bunu 22H2'ye çekmek istiyorum ama nasıl yaparım bilmiyorum. Sizden de iki isteğim var hem nasıl yapılacağı hem de yaparsak bilgisayar sıfırlanır mı? Sıfırlanmadan da çekilebilir mi?

Ne için 22H2 sürümüne döneceksiniz?Hocam merhaba, Windows 11'de 24H2 sürümündeyim ama ben bunu 22H2'ye çekmek istiyorum ama nasıl yaparım bilmiyorum. Sizden de iki isteğim var hem nasıl yapılacağı hem de yaparsak bilgisayar sıfırlanır mı? Sıfırlanmadan da çekilebilir mi?
program var bir tane o 22h2 de çalılıyor yeni sürümde olmuyorNe için 22H2 sürümüne döneceksiniz?
Format atmanız şart o sürüme dönebilmeniz için.
Uyumluluk sorun gidericisini denediniz mi?program var bir tane o 22h2 de çalılıyor yeni sürümde olmuyor
Hocam merhaba, Windows 11'de 24H2 sürümündeyim ama ben bunu 22H2'ye çekmek istiyorum ama nasıl yaparım bilmiyorum. Sizden de iki isteğim var hem nasıl yapılacağı hem de yaparsak bilgisayar sıfırlanır mı? Sıfırlanmadan da çekilebilir mi?

hocam format şartmıBuradan indir;
Select edition for Windows 11, version 22H2 (22621.5771) amd64, Turkish
Select edition for Windows 11, version 22H2 (22621.5771) amd64, Turkish on UUP dump. UUP dump lets you download Unified Update Platform files, like Windows Insider updates, directly from Windows Update.uupdump.net
Net 3.5 istersen tik at,
ESD istersen tik at (indirmek daha uzun surer, boyut dusurur)
İndirdigin ISO'yu flasha yazdır, formatla.
ÖNEMLİ VERİLERİN VARSA, HARIÇI OLARAK YEDEKLE!
Hocam format şart mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.