Windows 11 25H2 kurulur mu?

Sistemin iyi, kurulur. Windows 10'un desteği de bitecek zaten.
Hocam konuyla biraz alakasız ama bende Windows 11 Pro var sizce 25H2 kurayımmı özellikleri nedir

Bence Windows 10 desteği bitene kadar kullanılmalı. Nedenini soracak olursanız W11 hala optimize değil(Explorer.exe çökmesi gibi sorunlar hala mevcut) ve hala çok bug barındırıyor. İlk geleceği zamanda vaatlerinden biri FPS farkı olacak demişlerdi fakat bakıyorum FPS testlerinde çıkan sonuçların çoğu ya aynı ya da Windows 10 daha çok FPS veriyor. Ha bir de üstüne son güncellemelerde çıkan SSD sorunu gibi sorunların tekrar yaşanmayacağını nereden bileceğiz? Vallahi ben Windows 10'un desteği de biterse Windows 10 LTSC'ye geçerim 2032'ye kadar falan desteği vardı yanlış hatırlamıyorsam. W11 bana göre sadece Microsoft'un eski ve güçsüz sisteme sahip olanlara yeni parça almaları için yapılan bir dayatma gibi geliyor çünkü Windows Vista zamanında topladığım eski Intel Pentium E5500 NVIDIA GeForce 8400GS PC'mde hala Windows 10'u çok rahat bir şekilde kullanabiliyorken W11'i açamıyorum bile çünkü sistem gereksinimleri el vermediği için format çalışmıyor ortasında kesiliyor ve sistem gereksinimlerine dair bir uyarı veriyor. Elimde RX 6500 xtli ve Ryzen 5 3600'lü bir sistemim var vallahi bu dayatmalara devam ederse değil Windows 10 da kalmak 7'ye falan bile dönebilirim yani :d
Tartışmaya açığım bu arada.

Bence Windows 10 desteği bitene kadar kullanılmalı. Nedenini soracak olursanız W11 hala optimize değil(Explorer.exe çökmesi gibi sorunlar hala mevcut) ve hala çok bug barındırıyor. İlk geleceği zamanda vaatlerinden biri FPS farkı olacak demişlerdi fakat bakıyorum FPS testlerinde çıkan sonuçların çoğu ya aynı ya da Windows 10 daha çok FPS veriyor. Ha bir de üstüne son güncellemelerde çıkan SSD sorunu gibi sorunların tekrar yaşanmayacağını nereden bileceğiz? Vallahi ben Windows 10'un desteği de biterse Windows 10 LTSC'ye geçerim 2032'ye kadar falan desteği vardı yanlış hatırlamıyorsam. W11 bana göre sadece Microsoft'un eski ve güçsüz sisteme sahip olanlara yeni parça almaları için yapılan bir dayatma gibi geliyor çünkü Windows Vista zamanında topladığım eski Intel Pentium E5500 NVIDIA GeForce 8400GS PC'mde hala Windows 10'u çok rahat bir şekilde kullanabiliyorken W11'i açamıyorum bile çünkü sistem gereksinimleri el vermediği için format çalışmıyor ortasında kesiliyor ve sistem gereksinimlerine dair bir uyarı veriyor. Elimde RX 6500 xtli ve Ryzen 5 3600'lü bir sistemim var vallahi bu dayatmalara devam ederse değil Windows 10'da kalmak 7'ye falan bile dönebilirim yani :d

Ekim'de bitiyor zaten desteği diye biliyorum. Windows 7 ben de çok severdim de desteklemiyor hiçbir şeyi. Windows 10'da planlı eskitme yapıp yine bilindik oyunları desteğini kaldıracaklar diye düşünüyorum. Windows 10 ile Windows 11 arasında çok bir FPS farkı göremedim ben açıkçası belki sistem iyi diyedir bilmiyorum.

Bence Windows 10 desteği bitene kadar kullanılmalı. Nedenini soracak olursanız W11 hala optimize değil(Explorer.exe çökmesi gibi sorunlar hala mevcut) ve hala çok bug barındırıyor. İlk geleceği zamanda vaatlerinden biri FPS farkı olacak demişlerdi fakat bakıyorum FPS testlerinde çıkan sonuçların çoğu ya aynı ya da Windows 10 daha çok FPS veriyor. Ha bir de üstüne son güncellemelerde çıkan SSD sorunu gibi sorunların tekrar yaşanmayacağını nereden bileceğiz? Vallahi ben Windows 10'un desteği de biterse Windows 10 LTSC'ye geçerim 2032'ye kadar falan desteği vardı yanlış hatırlamıyorsam. W11 bana göre sadece Microsoft'un eski ve güçsüz sisteme sahip olanlara yeni parça almaları için yapılan bir dayatma gibi geliyor çünkü Windows Vista zamanında topladığım eski Intel Pentium E5500 NVIDIA GeForce 8400GS PC'mde hala Windows 10'u çok rahat bir şekilde kullanabiliyorken W11'i açamıyorum bile çünkü sistem gereksinimleri el vermediği için format çalışmıyor ortasında kesiliyor ve sistem gereksinimlerine dair bir uyarı veriyor. Elimde RX 6500 xtli ve Ryzen 5 3600'lü bir sistemim var vallahi bu dayatmalara devam ederse değil Windows 10 da kalmak 7'ye falan bile dönebilirim yani :d
Windows 10 arayüzünden nefret ediyorum onun yerine 8.1 kullanırım daha iyi hocam. Bi ben seviyorum herhalde 8.1'i.

Sistemin iyi, kurulur. Windows 10'un desteği de bitecek zaten.
What Time is It? its ADVENTURE TİME!

Uzun zamandır Adventure Time fanı görmemiştim ks kusura bakma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı