Windows 11 25H2 Oyunlardaki Alt+Tab sorunu devam mı ediyor?

hknylmz

Decapat
Daha fazla  
RAM
Corsair Vengeance RGB 32 GB (2X16) 6000 MHz CL36
SSD veya HDD modeli
Kingston A2000 SA2000M8/1000G PCI-Express 3.0 1 TB
Ekran kartı
Asus RTX 3070 Rog Strix
Anakart
MSI MPG X670E Carbon Wi-Fi
İşlemci
AMD Ryzen 7 7800X3D
"Full Screen (Windowed)" modunda oyun oynarken Alt + Tab ile başka bir uygulamaya geçip oyuna geri döndüğümde yaşanan birkaç saniyelik takılma, 25H2 güncellemesi sonrasında da maalesef devam ediyor.

Bu sorun 24H2 sürümünde başlamıştı. Ben de InControl uygulaması ile sistemimi 23H2 sürümünde sabit tutuyordum. Bir umut düzelmiştir diye manuel olarak 25H2'yi kurdum fakat World of Warcraft oyununda bu sorunu yaşamaya devam ediyorum. Takılma her defasında olmuyor ancak yaşandığı zaman, oyun çalışmaya devam etse bile, oyun içi metinlerin gölgelerinde hafif bir bozulma meydana geliyor.

Bu sorun sizde de hala devam ediyor mu? Sanırım bu sorun tamamen düzelene kadar 23H2'de kalmaya mahkum olacağım.

Hocam bende 1 saniyelik oluyor normal değil mi zaten.

Bazı oyunlarda Alt Tab atıp oyuna geri döndüğümde oyunun tamamen çöktüğü bile oluyor. Yanıt vermiyor bile demiyor bilgisayarı komple kilitliyor CTRL+alt+deleteye de izin vermiyor. Bir tek bende oluyor sanıyordum bu Alt+Tab problemleri. Win11 en güncel sürümdeyim bende.

Belirttiğim gibi 23H2 sürümünde anlık yapılan geçişler, 24H2 ve 25H2 de bazen 4-5 saniyelik beklemeye neden oluyor ve metinlerde bozulma oluşuyor.

Uzun süredir güncellemeleri duraklatıyorum. InControl programını kullansam diğer güncelleştirmeleri alırken sürüm güncelleştirmelerini engelleyebilir miyim? Sadece Take Control tuşuna basıp bırakıyor muyuz?

23H2 yada kalmak istediğin mevcut sürüm yazılıyken take control dediğinde sadece belirttiğin sürüm ile alakalı güncellemeleri alıyorsun üst sürüm yükseltmeleri gelmiyor.

23H2 yada kalmak istediğin mevcut sürüm yazılıyken take control dediğinde sadece belirttiğin sürüm ile alakalı güncellemeleri alıyorsun üst sürüm yükseltmeleri gelmiyor.

Bu harika bir şeymiş cidden. Sorunsuz bir sürüm gelene kadar 23H2 devam. Çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…