BlackRazorX Hectopat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 1.899 Çözümler 6 Dün 01:02 #1 Merhaba, Windows 11 Pro kullanıyorum. Sistem Bilgisi ekranında büyük puntolarla grafiksel olarak Depolama, RAM, Grafik kartı ve CPU isimleri yazıyordu, şu an baktığımda görünmüyor. 25H2 kullanıyorum, kaldırıldı mı bu bölümler?
Merhaba, Windows 11 Pro kullanıyorum. Sistem Bilgisi ekranında büyük puntolarla grafiksel olarak Depolama, RAM, Grafik kartı ve CPU isimleri yazıyordu, şu an baktığımda görünmüyor. 25H2 kullanıyorum, kaldırıldı mı bu bölümler?
M Scofield Decapat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 272 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 01:07 #2 Güncelleme ile kaldırıldı sanırım son zamanlarda 11 sslerinde hep dediğin gibi görüyorum
Mephistopheles Hectopat Katılım 6 Kasım 2023 Mesajlar 1.793 Makaleler 11 Çözümler 36 Yer Hēilóngjiāng, China Dün 01:07 #3 Hocam ayarlar menüsünün sistem kısmında değil, en üstteki Giriş sekmesinde yer alıyor. Microsoft bazen güncellemelerle yerlerini değiştiriyor.
Hocam ayarlar menüsünün sistem kısmında değil, en üstteki Giriş sekmesinde yer alıyor. Microsoft bazen güncellemelerle yerlerini değiştiriyor.
BlackRazorX Hectopat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 1.899 Çözümler 6 Dün 01:27 #4 Mephistopheles dedi: Hocam ayarlar menüsünün sistem kısmında değil, en üstteki Giriş sekmesinde yer alıyor. Microsoft bazen güncellemelerle yerlerini değiştiriyor. Genişletmek için tıkla... Orada da görünmüyor hocam, kaldırmışlar sanırım. Güzeldi ama cidden.
Mephistopheles dedi: Hocam ayarlar menüsünün sistem kısmında değil, en üstteki Giriş sekmesinde yer alıyor. Microsoft bazen güncellemelerle yerlerini değiştiriyor. Genişletmek için tıkla... Orada da görünmüyor hocam, kaldırmışlar sanırım. Güzeldi ama cidden.
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.894 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 01:30 #5 Sistemde en alt kısımda bende.
BlackRazorX Hectopat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 1.899 Çözümler 6 Dün 01:33 #6 Haluk Albayrak dedi: Sistemde en alt kısımda bende. Eki Görüntüle 2620075 Genişletmek için tıkla... Dün bu üst kısım vardı işte, bugün kaybolmuş hocam.
Haluk Albayrak dedi: Sistemde en alt kısımda bende. Eki Görüntüle 2620075 Genişletmek için tıkla... Dün bu üst kısım vardı işte, bugün kaybolmuş hocam.
nekope Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 1.576 Çözümler 24 Dün 01:39 #7 Windows güncel bende de var, bir yere gitmemiş.
ierdogduu Megapat Katılım 1 Ekim 2014 Mesajlar 460 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Youtube Dün 03:46 #8 Sisteme gir, en alta gel sistem bilgisine gir orada.