Windows 11 25H2'de pencere öğesi yüklenmiyor

SeriusBlack7

Hectopat
Daha fazla  
Son bir-kaç gündür pencere öğeleri açılmıyor, yükleniyor ve görseldeki hatayı veriyor. İnternette yazan her şeyi denedim, gene aynısı oluyor. Arkadaşlarım Windows kaynaklı diyor, onlara bakıyorum onlarda sorunsuz çalışıyor. Hatta yapay zekâdan bile destek aldım, dediklerini yaptım, gene düzelmedi. Bu Windows kaynaklı mı, yoksa kaçırdığım bir şey mi var ve bir ay olacak neredeyse telefon bağlantısında "hesabımı düzelt" uyarısı geliyor. Hesaplar kısmında oturum kapanıyor, tekrar açmamı istiyor. 25H2'ye geçtiğimden beri yaşamadığım şey kalmadı.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-11-07 012511.png
    17,2 KB · Görüntüleme: 16
Merhaba! Yapay zekadan destek aldım demişsin ama ne kadar aldığını bilmediğimiz için yine de yapay zekadan yola çıkarak aşağıdaki 2 önemli yöntemi yazacağım.

Windows Web Experience Pack'i yeniden kurmayı deneyelim.
  • PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın.
  • Şu komutu girin: winget install 9MSSGKG348SP --force
  • Ve kurulum bitince bilgisayarı yeniden başlatın.
Bu komutun güvenli olup olmadığından şüpheleniyorsanız komutta yazan "9MSSGKG348SP" bu kısım aslında Microsoft Store sayfasının URL'sini içerir ve bu URL üzerinden (--force komutu sayesinde) yeniden kurmaya yaramaktadır.

Sistem dosyaları bozuksa onarmayı deneyelim.
  • CMD'yi yönetici olarak çalıştırın.
  • Şu komutları girin:
    SFC /Scannow
    DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
  • Ve bilgisayarı yeniden başlatın.

Sorun hâlâ çözülmediyse daha derinlere inebiliriz.

Son düzenleme:
web experience pack ve dısm komutlarını denedim scannowu zaten yapay zeka önermişti. sorun hala aynı haberler gözükmüyor ama alttan hala piyasayı ve gelen bildirim sayısını gösteriyor

web experience pack ve dısm komutlarını denedim scannowu zaten yapay zeka önermişti. sorun hala aynı haberler gözükmüyor ama alttan hala piyasayı ve gelen bildirim sayısını gösteriyor
Komutları doğru şekilde girip bilgisayarı yeniden başlattınız mı?

Sorun çözülmediyse, WebView2'yi yeniden kurmayı deneyelim:
  • CMD'yi yönetici olarak çalıştırdıktan sonra şu komutu girin ve bilgisayarı yeniden başlatın: winget install Microsoft.EdgeWebView2Runtime

evet doğru şekilde girdim indirme yaptı bitince de bilgisayarı yeniden başlattım 2 komutta da şimdi komutu girdim indirme bitince yeniden başlatıcam

sorun hala devam ediyor alt kısım bu şekilde hava durumu piyasa ve maç bilgisi gösteriyor ama açınca yükleme yapıyor hata veriyor ilk attığım resimdeki

Dosya Ekleri

• görsel_2025-11-08_171816517.png
    4,1 KB · Görüntüleme: 5
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…