Windows 11 2H22'e geçilmeli mi?

Geçenler de Windows 10 21H2'den Windows 11 22H2'ye geçtim ve hiç memnun olmadım. Bana göre her zaman Windows 10 Daha iyidir. Windows 11 de hiç beğenmedim. Az önce de Windows 10 22H2 Kurdum ve çok memnunum. Tabii ki sizin kararınız bu. Windows 11 kurabilirsiniz isterseniz.

Aslında bir nevi "Akp kötü MHP ye oy vereceğim" gibi bir şey. İki sürüm arasında aşırı az fark var, Microsoft büyük yenilikler yapmadığı sürece geçmek için bir sebepte yok.

Hocam bence bir bakın, severseniz kalırsınız, sevmezseniz geri dönersiniz 2025'te yine kurarsınız.

22H2 geçtiğim günde, hoparlörlerden sesler cızırtılı gelmeye başladı.
Takılmalar ve donmalar hatta ekranda yatay çizgilenmeler ortaya çıktı.
2 hafta bekledim ve araştırma yaptım. Çözüm bulamayınca Windows 10'temiz kurulum ile geri döndüm. Herhalde Windows 10'nun desteği bitene kadar da Windows 11'e dönmem.

Files dosyasına tıklarsan o işlevi görüyor ama normalde bilgisayarıma tıklayıp olmuyor diye biliyorum.
Evet olmuyor ama boyle bir ozellik icin hala bozuk bir sisteme gecmeye degmez bence.

Temiz kurulum mu yukseltme mi? Yukseltme yaptigimizda performans yerle bir oluyor sonrasinda farkettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…