Çözüldü Windows 11 3060 12GB sistemde Görev çubuğu yavaş çalışıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SonJedı

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 - 3060 12Gb - Ddr5 3200 mHz - 180 Hz Asus VG279Q3A 27inc.
İyi sosyaller. Bilgisayarıma dün Lively Wallpaper indirdim (tekrardan). Yalnız bu uygulama bir tek benim bilgisayarımda mı sorunlu çalışıyor? Sadede geleceğim.
Uygulamayı bilgisayara yüklediğimde herhangi bir sorun veya sıkıntı yoktu. Fakat biraz önce bilgisayarı açtığımda görev çubuğumun kastığını, bilgisayarımın biraz da olsa "Kastığını ve Görev çubuğunda Whatsapp'ı açamadığımı fark ettim(Diğer uygulamalarda bir problem yok), Ayrıca arama çubuğu ve Windows'a tıklayamıyorum açılmıyor."
  • Bu sorunları bir önce ki yüklememde de yaşamıştım ve silmiştim. (Bir önce ki problemler arasında görev çubuğum tamamen gidiyordu.)
  • Uygulamayı sildiğimde herhangi bir problem olmamıştı.
Bu problemi yaşayan ve daha önce yaşamış olupta çözümünü bilen yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
Sistemim: MSİ 3060 12GB, 16 GB Ram, R5 5600 işlemci.

Çözüm
Başlat menüsü ve görev çubuğu donmalarına en çok sebep olan klavye ve fare sorunları bir ihtmal olabilir mi?
Çözdüm hocam cevap verdiğiniz için teşekkürler, tamamen bence uygulama ile alakalı. Sildim ve yeniden başlattım bir problem yok şu an. Geçmişte kullandığımda da yapıyordu. Klavye ve Farem düzgün ondan bir şüphem yok.
Başlat menüsü ve görev çubuğu donmalarına en çok sebep olan klavye ve fare sorunları bir ihtmal olabilir mi?
Çözdüm hocam cevap verdiğiniz için teşekkürler, tamamen bence uygulama ile alakalı. Sildim ve yeniden başlattım bir problem yok şu an. Geçmişte kullandığımda da yapıyordu. Klavye ve Farem düzgün ondan bir şüphem yok.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı