B BhuRock Kilopat Katılım 26 Kasım 2018 Mesajlar 414 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #1 Herkese merhaba, resimde de göründüğü gibi sürekli böyle indiriliyor diyor ancak %0 da yaklaşık 3-5 gündür. Bunun çözümü nedir?
Herkese merhaba, resimde de göründüğü gibi sürekli böyle indiriliyor diyor ancak %0 da yaklaşık 3-5 gündür. Bunun çözümü nedir?
Galvaniz Boru Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 600 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #2 BhuRock dedi: Herkese merhaba, resimde de göründüğü gibi sürekli böyle indiriliyor diyor ancak %0 da yaklaşık 3-5 gündür. Bunun çözümü nedir? Eki Görüntüle 1889907 Genişletmek için tıkla... Güncellemeleri 1 haftalığına duraklat yap. Sonra tekrar güncelleştirmeleri kontrol ederek dene.
BhuRock dedi: Herkese merhaba, resimde de göründüğü gibi sürekli böyle indiriliyor diyor ancak %0 da yaklaşık 3-5 gündür. Bunun çözümü nedir? Eki Görüntüle 1889907 Genişletmek için tıkla... Güncellemeleri 1 haftalığına duraklat yap. Sonra tekrar güncelleştirmeleri kontrol ederek dene.
B BhuRock Kilopat Katılım 26 Kasım 2018 Mesajlar 414 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #3 Galvaniz Boru dedi: Güncellemeleri 1 haftalığına duraklat yap. Sonra tekrar güncelleştirmeleri kontrol ederek dene. Genişletmek için tıkla... Böyle kaldı. Şimdi baktığımda ise böyle. @Recep Baltaş ne olur yardım edin. Hizmetler de Windows Update yok. Yine forumda çözüm olarak belirtilen dosya ile de yapmaya çalıştım gelmedi. Ne Windows güncelleniyor ne de iptal oluyor. Her yeniden başlat dediğimde en az 1 saat bekliyorum. Son düzenleme: 20 Ağustos 2023
Galvaniz Boru dedi: Güncellemeleri 1 haftalığına duraklat yap. Sonra tekrar güncelleştirmeleri kontrol ederek dene. Genişletmek için tıkla... Böyle kaldı. Şimdi baktığımda ise böyle. @Recep Baltaş ne olur yardım edin. Hizmetler de Windows Update yok. Yine forumda çözüm olarak belirtilen dosya ile de yapmaya çalıştım gelmedi. Ne Windows güncelleniyor ne de iptal oluyor. Her yeniden başlat dediğimde en az 1 saat bekliyorum.