zMehmetXLL Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #1 Bilgisayara Windows 11 Pro kurduk. Açarken bu yazı çıkıyor, bir tuşa basınca açılıyor. Dosya Ekleri IMG-20240911-WA0011.jpg 112 KB · Görüntüleme: 59
weeNs Centipat Katılım 27 Eylül 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: RYZEN 5 5600X Grafik Kartı: RX 6650 XT Ana Kart: ASUS PRIME B520M-K Depolama: M2 ADATA RAM: 16GB 3200MHZ DDR4 Cinsiyet Erkek Meslek Teknik Servis 11 Eylül 2024 #2 Hocam birazcık hızlı çözüm odaklı söylemiş gibi olacağım fakat bence sıfırdan bir format atın BIOS'tan UEFI'yi aktif edin.
Hocam birazcık hızlı çözüm odaklı söylemiş gibi olacağım fakat bence sıfırdan bir format atın BIOS'tan UEFI'yi aktif edin.
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.740 Çözümler 122 11 Eylül 2024 #3 zMehmetXLL dedi: Bilgisayara Windows 11 Pro kurduk. Açarken bu yazı çıkıyor, bir tuşa basınca açılıyor. Genişletmek için tıkla... Boot dosyasının yeri bulunamadı diyor. Windows'u yeniden kurmanız daha iyi olur.
zMehmetXLL dedi: Bilgisayara Windows 11 Pro kurduk. Açarken bu yazı çıkıyor, bir tuşa basınca açılıyor. Genişletmek için tıkla... Boot dosyasının yeri bulunamadı diyor. Windows'u yeniden kurmanız daha iyi olur.
zMehmetXLL Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #4 weeNs dedi: Hocam birazcık hızlı çözüm odaklı söylemiş gibi olacağım fakat bence sıfırdan bir format atın BIOS'tan UEFI'yi aktif edin. Genişletmek için tıkla... Bu sorunu yaşayan ben değilim. Bir arkadaşım yazmış. Bende pek bilgili değilim ama bende baştan kurmasını söyledim. Ama yine de Technopat'a danışmak istedim bilen biri çıkar diye. UEFI demiştiniz bir bakalım neymiş.
weeNs dedi: Hocam birazcık hızlı çözüm odaklı söylemiş gibi olacağım fakat bence sıfırdan bir format atın BIOS'tan UEFI'yi aktif edin. Genişletmek için tıkla... Bu sorunu yaşayan ben değilim. Bir arkadaşım yazmış. Bende pek bilgili değilim ama bende baştan kurmasını söyledim. Ama yine de Technopat'a danışmak istedim bilen biri çıkar diye. UEFI demiştiniz bir bakalım neymiş.