tsarlugil Centipat Katılım 14 Şubat 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #1 Mavi ekranda: There is an issue with TPM data. Press y - reset whole TPM. Press n - boot with current TPM data. Her açılışta bu ekran geliyor. N tuşuna basıp sorunsuz açabiliyorum bilgisayarı ama bu ekranın gelmemesini istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Mavi ekranda: There is an issue with TPM data. Press y - reset whole TPM. Press n - boot with current TPM data. Her açılışta bu ekran geliyor. N tuşuna basıp sorunsuz açabiliyorum bilgisayarı ama bu ekranın gelmemesini istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Rona Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.098 Makaleler 5 Çözümler 303 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #2 tsarlugil dedi: Mavi ekranda: There is an issue with TPM data. Press y - reset whole TPM. Press n - boot with current TPM data. Her açılışta bu ekran geliyor. N tuşuna basıp sorunsuz açabiliyorum bilgisayarı ama bu ekranın gelmemesini istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Y tuşuna basabilirsin.
tsarlugil dedi: Mavi ekranda: There is an issue with TPM data. Press y - reset whole TPM. Press n - boot with current TPM data. Her açılışta bu ekran geliyor. N tuşuna basıp sorunsuz açabiliyorum bilgisayarı ama bu ekranın gelmemesini istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Y tuşuna basabilirsin.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 14 Şubat 2024 #3 "N" var olan TPM ile boot eder bir değişiklik olmaz TPM de. Y basın.
tsarlugil Centipat Katılım 14 Şubat 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #4 Rona dedi: Y tuşuna basabilirsin. Genişletmek için tıkla... Pencere bakıcısı dedi: "N" var olan TPM ile boot eder bir değişiklik olmaz TPM de. Y basın. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir veri ve dosya kaybı olmaz değil mi hocam?
Rona dedi: Y tuşuna basabilirsin. Genişletmek için tıkla... Pencere bakıcısı dedi: "N" var olan TPM ile boot eder bir değişiklik olmaz TPM de. Y basın. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir veri ve dosya kaybı olmaz değil mi hocam?
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 14 Şubat 2024 #5 tsarlugil dedi: Herhangi bir veri ve dosya kaybı olmaz değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Hayır.
tsarlugil dedi: Herhangi bir veri ve dosya kaybı olmaz değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Hayır.