Windows 11 açılmadan siyah ekran verdi

Berkovskis

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
SSD
Ekran kartı
3050 laptop gpu
İşlemci
İ5-12500H
Merhaba arkadaşlar dün Windows 11 ile inatlaştım bilgisayarı kapatmak istedim Windows tepki vermedi alt+F4 denedim tepki vermedi bende sinirlendim dedim hayırdır kardeş burada sen misin yetkili ben miyim laptopumun güç düşmesinden kapatıp patronun kim olduğunu gösterdim ama sanırım bana küstü açıldığı gibi kilit ekranı vs görmeden Black screen yiyorum Windows 10 kurmalı mıyım sizce bu gibi hatalar bana kafayı yedirtti.

Şunu yapın; bilgisayarı kapatın sonra açma tuşuna basın, bilgisayarın markası gözüktüğü gibi tuşa basılı tutun kapansın bilgisayar bunu 7 kere falan yapın sonra normal açın bilgisayarı kurtarma ekranı gelmesi lazım bundan sonra. Kurtarma ekranından varsa kurtarma yedeginizi yüklemeyi deneyip, yoksa güncellemeyi kaldırıp sistemi başlatabilmeniz gerekli.

Şunu yapın; bilgisayarı kapatın sonra açma tuşuna basın, bilgisayarın markası gözüktüğü gibi tuşa basılı tutun kapansın bilgisayar bunu 7 kere falan yapın sonra normal açın bilgisayarı kurtarma ekranı gelmesi lazım bundan sonra. Kurtarma ekranından varsa kurtarma yedeginizi yüklemeyi deneyip, yoksa güncellemeyi kaldırıp sistemi başlatabilmeniz gerekli.

Peki sence direk Windows 10'a geçsem nasıl olur önerir misin?

Bir zaman sonra yine Windows 11'e dönmek zorunda kalacaksınız. Bence bu yöntemi deneyin, olmazsa geçebilirsiniz tabii ki.

Üstat dediğin gibi oldu 😂 Windows 10'a geçtim veeee fark ettim ki sürücüler sadece Windows 11 üstüne yapılmış Windows 10 için herhangi bir sürücü yapmamışlar laptop Wi-Fi ve touchpad çalışmadı hüsranla sonuçlandı Windows 11 dönmek zorunda kaldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı