Windows 11 açılmıyor

Miraç Şimşek

Yoctopat
Daha fazla  
İşlemci
Excalibur G770
Sa, benim PC Excalibur G770 ve Windows 10'du. Az önce 11'e güncellendim ayarlardan ve açılırken ki Excalibur yazısı çıkıyor siyah ekran veriyor yine aynı yazıyı veriyor ve yaklaşık 15 20 dk dır böyle. Ve kapatamıyorum da. Nasıl yapmam lazım?

Windows 11'e sıfırdan kurulum ile mi geçtiniz yoksa yükselttinizmi. Ayrıca işlemci markası ve modeli verebilir misiniz?

Kurtarma menusunden cihazı güvenli modda başlatmaya çalışın olmazsa Windows 10 format atın.

Bende de formattan sonra böyle bir sorun olmuştu eskiden. Tekrar temiz kurulum öneririm.

Format Atmanız Gerekebilir.

Windows 11'e sıfırdan kurulum ile mi geçtiniz yoksa yükselttinizmi. Ayrıca işlemci markası ve modeli verebilir misiniz?
Valla casper ın sitesinden aldığımda Excalibur G770 Olarak aldım ve Windows 10 olarak geldi elime, Bayadır da Windows 11 yüklemesi gelmişti ve PC nin içindekileri yedekleyip güncelledim. Ayarlardan Windows Uptade kısmından. Nasıl yapıcam bilemiyorum.

Hocam o zaman sıfırdan kurulum yapmanızı tavsiye ederim Windows'unuz key anakarta yazıldığı için muhtemelen etkinleştirilmiş olacaktır.

Hocam USB boot ile Windows'u silip yeniden yükleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aga PC açılmıyor sadece açma kapama tuşuna basılı tutup açıp kapatabiliyorum o kadar başka hiçbir şey yapamıyorum.

Aga simdi de bu yazıyı verdi sonra şifre kısmına girdi şifreyi yazdım bekliyorum. (Bu şifre yazdıktan sonra bekleme olayı 7-8 aydır falan var girdikten 10 dk sonra falan ana ekran açılıyor. Üzerine 2 tane falan format ta attım ama hala aynı

Dosya Ekleri

• 20220826_230631.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…