Sa, benim PC Excalibur G770 ve Windows 10'du. Az önce 11'e güncellendim ayarlardan ve açılırken ki Excalibur yazısı çıkıyor siyah ekran veriyor yine aynı yazıyı veriyor ve yaklaşık 15 20 dk dır böyle. Ve kapatamıyorum da. Nasıl yapmam lazım?
Sa, benim PC Excalibur G770 ve Windows 10'du. Az önce 11'e güncellendim ayarlardan ve açılırken ki Excalibur yazısı çıkıyor siyah ekran veriyor yine aynı yazıyı veriyor ve yaklaşık 15 20 dk dır böyle. Ve kapatamıyorum da. Nasıl yapmam lazım?
Valla casper ın sitesinden aldığımda Excalibur G770 Olarak aldım ve Windows 10 olarak geldi elime, Bayadır da Windows 11 yüklemesi gelmişti ve PC nin içindekileri yedekleyip güncelledim. Ayarlardan Windows Uptade kısmından. Nasıl yapıcam bilemiyorum.
Vallahi Casper'ın sitesinden aldığımda Excalibur G770 olarak aldım ve Windows 10 olarak geldi elime, bayağıdır da Windows 11 yüklemesi gelmişti ve PC'nin içindekileri yedekleyip güncelledim. Ayarlardan Windows Update kısmından. Nasıl yapacağım bilemiyorum.
Aga simdi de bu yazıyı verdi sonra şifre kısmına girdi şifreyi yazdım bekliyorum. (Bu şifre yazdıktan sonra bekleme olayı 7-8 aydır falan var girdikten 10 dk sonra falan ana ekran açılıyor. Üzerine 2 tane falan format ta attım ama hala aynı