M MYTPERO Femtopat Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #1 RAM 16 gb ram SSD veya HDD modeli Hdd Ekran kartı Rx 570 Anakart Asus A320M F İşlemci Ryzen 3 3100 Merhabalar. Konuya hemen girmek istiyorum PC'nin açma tuşuna basıyorum Windows'un şu açılma ekranı geliyor daire aşağıda dönüyor, sonra ekran gidip geliyor o aşağıdaki dönen daire gri oluyor ve birkaç kez dönüp takılıyor sonra da açılmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2024
Merhabalar. Konuya hemen girmek istiyorum PC'nin açma tuşuna basıyorum Windows'un şu açılma ekranı geliyor daire aşağıda dönüyor, sonra ekran gidip geliyor o aşağıdaki dönen daire gri oluyor ve birkaç kez dönüp takılıyor sonra da açılmıyor.
Çözüm goktug.59 13 Aralık 2024 Sistem onarıma girmiş olabilir. HDD olduğu için sanırım yavaş tarama yapıyor. Açık bırakın bilgisayarı öyle kalsın. Dediğiniz bir kaç kez dönüp takılıyor o dönme animasyonu mu duruyor?
Sistem onarıma girmiş olabilir. HDD olduğu için sanırım yavaş tarama yapıyor. Açık bırakın bilgisayarı öyle kalsın. Dediğiniz bir kaç kez dönüp takılıyor o dönme animasyonu mu duruyor?
goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.366 Makaleler 3 Çözümler 37 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #2 Sistem onarıma girmiş olabilir. HDD olduğu için sanırım yavaş tarama yapıyor. Açık bırakın bilgisayarı öyle kalsın. Dediğiniz bir kaç kez dönüp takılıyor o dönme animasyonu mu duruyor? Artı 0 Eksi Çözüm
Sistem onarıma girmiş olabilir. HDD olduğu için sanırım yavaş tarama yapıyor. Açık bırakın bilgisayarı öyle kalsın. Dediğiniz bir kaç kez dönüp takılıyor o dönme animasyonu mu duruyor?