Çözüldü Windows 11 Ağ paylaşımından paylaşılan dosyalar gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rx 6700xt
Ryzen 5 5600
3x8 Corsair Vengeance RGB Pro
Gigabyte B550 Gaming X V2
Zalman N5 MF
Corsair VS550 (Turuncu etiket) bomba
1TB Kioxia Exceria G2
250GB Samsung 870 Evo
2x 1TB WD10EZEX
Meslek
theeroticbarber çalışanı
Evdeki diğer bilgisayardan dosya paylaştım ancak şu an kullandığım bilgisayarda gözükmüyor. 1 2 hafta öncesinde sorunsuzca Ağ paylaşımını kullanarak dosya paylaşabiliyordum.

Tüm güncellemeler yüklü.

Çözüm
Hocam ben aygıt içindeki dosyayı görmüyor sandım. Eğer aygıtı görmüyorsa ağdan çıkartıp tekrar bağlamayın deneyin.
Öyle yapınca bu bilgisayardan paylaştığım dosyaları görebiliyorum ama diğer bilgisayardan paylaşılan dosya gözükmüyor.
1644493466029.png

Hocam ben aygıt içindeki dosyayı görmüyor sandım. Eğer aygıtı görmüyorsa ağdan çıkartıp tekrar bağlamayın deneyin.
Windows Defender'ı kapatınca sorun çözüldü.
Diğer bilgisayarın bağlantılarını kontrol ettiniz mi? Ağdan kopmuştur belki.
Kontrol ettim bir sıkıntı yok. Bu bilgisayardan paylaştığım dosyalar diğer bilgisayarda gözüküyor.

Öyle yapınca bu bilgisayardan paylaştığım dosyaları görebiliyorum ama diğer bilgisayardan paylaşılan dosya gözükmüyor.
1644493466029.png

Windows Defender'ı kapatınca sorun çözüldü.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı