Masaüstü mü?
Nereden anlayacağımAnakartında Wi-Fi özelliği var mı? Wi-Fi aparatı kullanıyor musun?
Sürücüler yüklü değil sanırsam cihaz modelinizi atabilir misiniz?
Evet masaüstü.
Nereden anlayacağım.
Topladığım bir bilgisayar MediaMarkt'dan.
Merhaba, ağı görmüyor. Ethernet kablosu takın diyor. Bilgisayarı yeni aldım ve bir türlü internete bağlayamıyorum. Forumlarda gördüğüm hiçbir şey de çalışmıyor.
Ethernet diyo zaten ama ben öyle bir şey istemiyorumAnakartının modelini yaz. Muhtemelen Wi-Fi adaptörü alman gerekecek ama ben Ethernet öneririm.
Ethernet diyor zaten ama ben öyle bir şey istemiyorum.
Anakart ASUS Prime H610M-K D4.
İlla böyle bir şey ya da ethernet kullanmak zorunda mıyımEthernet istemiyorsan böyle bir şey alabilirsin.
![]()
AC1200 Mbps Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz Wifi Alıcı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AC1200 Mbps Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz Wifi Alıcı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AC1200 Mbps Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz Wifi Alıcı özelliklerini incele, 221,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Not: Kablosuz kullanımda modeminin yakın ve 5GHz bağlantısının olmasın büyük rol oynar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.