Windows 11 ağa bağlanma ekranında ilerlenmiyor

Şahin Yayo

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarımdaki tüm BIOS ayarlarını Technopat YouTube kanalındaki gibi yaptım ve her şey sorunsuz ilerliyordu ancak Windows'u kurma aşamasında fotoğraftaki gibi bir sorun çıktı, hadi sizi bir ağa bağlayalım yazıyor ancak sonraki tuşuna tıklanmıyor sadece sürücü yükle tuşuna tıklanıyor onda da ben daha önceden internet sürücüsü kurmam gerekiyormuş onu atlamışım bu yüzden hiçbir şekilde bu bölümde ne ileri gidebiliyorum ne de geriye.

(İnternet kablosu takılı)

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    121,5 KB · Görüntüleme: 41
Bilgisayarımdaki tüm BIOS ayarlarını Technopat YouTube kanalındaki gibi yaptım ve her şey sorunsuz ilerliyordu ancak Windows'u kurma aşamasında fotoğraftaki gibi bir sorun çıktı, hadi sizi bir ağa bağlayalım yazıyor ancak sonraki tuşuna tıklanmıyor sadece sürücü yükle tuşuna tıklanıyor onda da ben daha önceden internet sürücüsü kurmam gerekiyormuş onu atlamışım bu yüzden hiçbir şekilde bu bölümde ne ileri gidebiliyorum ne de geriye.

(İnternet kablosu takılı)
En güncel sürümü mü kurdunuz hocam USB'ye?
Hadi sizi bir ağa bağlayalım ekranında Shift + F10 ile CMD'yi açarak oobe\BypassNRO komutunu yazıp enterlayarak dener misiniz?
Güncel ise bu komut artık çalışmıyor hocam.
Shift + F10 yaptıktan sonra CMD açılacak. Oraya aşağıdaki komutu yazarsanız offline olarak direkt kullanıcı oluşturabilirsiniz.
Kod:
start ms-cxh:localonly
Sonucu bizimle paylaşın.

Shift + F10 yaptıktan sonra CMD açılacak. Oraya aşağıdaki komutu yazarsanız offline olarak direkt kullanıcı oluşturabilirsiniz.
Kod:
Sonucu bizimle paylaşın.

Evet dediğiniz gibi bunu yaptim ve kullanici olusturdum şu an devam ediyorum işlemlere sağ olun.

Kod:
Sonucu bizimle paylaşın.
Windows 11 25H2 sürümünde kalkıyor, daha kalkmadı. Eğer Insider kullanmıyorsanız çalışır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı