Windows 11 "AMD A-10 Radeon R5 işlemci karşılamıyor" hatası

Osturogot

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarda denetledim ve sadece işlemci karşılamadı. İşlemcim: AMD A10-9600p Radeon R5, 10 compute cores 4C+6g 2.40 GHz. Daha kötü işlemciler karşılamasına rağmen karşılamıyor. Lakin minimum sistem gereksinimlerine bakınca karşılaması lazım. Neden böyle bir sıkıntı oldu? Çözümü var mı?

Bilgisayarda denetledim ve sadece işlemci karşılamadı. İşlemcim: AMD A10-9600p Radeon R5, 10 compute cores 4C+6g 2.40 GHz. Daha kötü işlemciler karşılamasına rağmen karşılamıyor. Lakin minimum sistem gereksinimlerine bakınca karşılaması lazım. Neden böyle bir sıkıntı oldu? Çözümü var mı?
AMD a serisi sözde karşılamıyor. Ben A6 9225 işlemcim ile update den geçtim. Desteklemiyor diyor program ama update asistanla geçebilirsiniz büyük ihtimalle. Tpm ve Secure bootu açın yeter.

AMD a serisi sözde karşılamıyor. Ben A6 9225 işlemcim ile Update'den geçtim. Desteklemiyor diyor program ama Update asistanla geçebilirsiniz büyük ihtimalle. TPM ve Secure Boot'u açın yeter.

Update asistanla sorun olur mu ve benimki laptop TPM ve Secure Boot'u nasıl açacağım? Siz geçtinizmi sorun oldu mu?

AMD a serisi sözde karşılamıyor. Ben A6 9225 işlemcim ile update den geçtim. Desteklemiyor diyor program ama update asistanla geçebilirsiniz büyük ihtimalle. Tpm ve Secure bootu açın yeter.
Merhaba, bende de A10-9600p işlemci var ama update desteklemiyor diyor. İşlemci harici her şey tamam. Şu anda sizde performans nasıl acaba memnun musunuz ? Bir de geçseniz bile güncelleme almayacak diyenlerde var, doğru mudur acaba bu ?
Merhaba, bende de A10-9600p işlemci var ama update desteklemiyor diyor. İşlemci harici her şey tamam. Şu anda sizde performans nasıl acaba memnun musunuz ? Bir de geçseniz bile güncelleme almayacak diyenlerde var, doğru mudur acaba bu ?
Şu anda update asistant ile denedim ama yüklemeye izin vermedi. Siz nasıl başardınız geçmeyi ?

Şu anda update asistant ile denedim ama yüklemeye izin vermedi. Siz nasıl başardınız geçmeyi ?
Ben şuan iyi performans alıyorum. Asistan da destekliyor dedi yani bilmiyorum.
Siz geçtinizmi asistanla.
Ben geçtim.

Windows 11 iso dosyası indirdim o şekilde yükseltme yapmayı deneyeceğim ben, Microsoft o şekilde bir yöntem sunmuş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı