Windows 11 anahtarı yeni sistemde kullanılamıyor

ndombelearda

Centipat
Daha fazla  
1 ay önce Vatan'dan toplama ve Windows 11 Home aldım. Sonra sonrasında bir takım olaylar oldu ve bilgisayari iade ettim ama Windows 11 kartını geri alamayız ama yeni bilgisayarda kullanılabilir dedi. Yeni bilgisayar aldım yeniden vatandan ama şu an Windows 11 Home kodunu girince kullaniliyor diyor, ne yapmaliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows keyleri anakarta atıyorsunuz ve tek kullanımlık oluyor

Yani şuan hiçbir şekilde o keyi tekrar kullanamazsınız

Sizin keyinizin türü neydi büyük ihtimalle OEM anakarta gömülen bir keye sahiptiniz. Yukarıdaki rehbere bakıp elinizdeki belgede yazan türü kontrol edebilirsiniz.

Flashda sadece win 11 kurulumu olur key ise kutuda vesaire yazar key çalışmaz şuan orijinal win 11 için yeniden key almanız gerekiyor
Yeniden key için yeniden mağazadan alammi gerekiyor pek anlayamadım aldığım mağaza yeni cihaza girdiğin zaman eskisi iptal olur demisti

Ayrıca retail keylerde ise keyi ilk attığın windowsu kaldırman lazım ki keyi tekrar kullanabilirsin ama OEM key ise bazı sitelerde 100 150 gibi fiyat bantlarında win 11 home keyleri satılıyor

Oem olduğunu nasıl anlarim
Hocam kutulu ise kutusunda yazar. retail keyi microsoft hesabınıza giriyorsunuz ayrıca geçen sefer nasıl kullandınız keyi

Eğer bir sonuç bulamazsan saglamlisans.com sitesini öneririm key almak için

Son düzenleme:
Windows keyleri anakarta atıyorsunuz ve tek kullanımlık oluyor

Yani şu an hiçbir şekilde o keyi tekrar kullanamazsınız

Vatandan alınan key muhtemelen Retail'dir.
Microsoft partnerler OEM satmaz.
Microsoft OEM keyleri laptop, All in One gibi PC üreticilere verir sadece.
Ucuz sitelerden alınanlar ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…