M Muro 94 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 19 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #1 Ryzen sistemde anakart logosunda kalıyor. Herhangi bir tusa basınca sistemi açıyor. @Recep Baltaş Muro 94 dedi: Ryzen sistemde anakart logosunda kalıyor. Herhangi bir tusa basınca sistemi açıyor. @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri IMG_20230205_145625.jpg 58,8 KB · Görüntüleme: 32 Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2023
Ryzen sistemde anakart logosunda kalıyor. Herhangi bir tusa basınca sistemi açıyor. @Recep Baltaş Muro 94 dedi: Ryzen sistemde anakart logosunda kalıyor. Herhangi bir tusa basınca sistemi açıyor. @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla...
Çözüm M M Muro 94 6 Mayıs 2023 claus dedi: BIOS'a gir ve restore defaults save yapıp dene. Fast boot disable yap sorun devam ederse BIOS'tan. Genişletmek için tıkla... Sorunu hallettim abi de nedense geç açılıyor onu nasıl yapacağız ki? Windows açılma yerinde bir gecikme var şimdide. Ayarı mı var acaba onun? claus dedi: BIOS'a gir ve restore defaults save yapıp dene. Fast boot disable yap sorun devam ederse BIOS'tan. Genişletmek için tıkla... Sorun keyboarddaymış abi kapalı yapacakmısız. Kapattım düzeldi.
claus dedi: BIOS'a gir ve restore defaults save yapıp dene. Fast boot disable yap sorun devam ederse BIOS'tan. Genişletmek için tıkla... Sorunu hallettim abi de nedense geç açılıyor onu nasıl yapacağız ki? Windows açılma yerinde bir gecikme var şimdide. Ayarı mı var acaba onun? claus dedi: BIOS'a gir ve restore defaults save yapıp dene. Fast boot disable yap sorun devam ederse BIOS'tan. Genişletmek için tıkla... Sorun keyboarddaymış abi kapalı yapacakmısız. Kapattım düzeldi.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.412 Makaleler 60 Çözümler 816 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #2 Tüm sistemini ve BIOS sürümünü belirtir misin ? Artı 0 Eksi
KS KS M Muro 94 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 19 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #3 claus dedi: Tüm sistemini ve BIOS sürümünü belirtir misin ? Genişletmek için tıkla... Ryzen 5500 16 gb ram 3200 2 tb harddisk 223 gb ssd 6600xt ekran kartı a320m hdv R4. 0 bios I-8.01 Artı 0 Eksi
claus dedi: Tüm sistemini ve BIOS sürümünü belirtir misin ? Genişletmek için tıkla... Ryzen 5500 16 gb ram 3200 2 tb harddisk 223 gb ssd 6600xt ekran kartı a320m hdv R4. 0 bios I-8.01
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.412 Makaleler 60 Çözümler 816 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #4 BIOS'a gir ve restore defaults save yapıp dene. Fast boot disable yap sorun devam ederse BIOS'tan. Artı 0 Eksi
KS KS M Muro 94 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 19 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #5 claus dedi: BIOS'a gir ve restore defaults save yapıp dene. Fast boot disable yap sorun devam ederse BIOS'tan. Genişletmek için tıkla... Sorunu hallettim abi de nedense geç açılıyor onu nasıl yapacağız ki? Windows açılma yerinde bir gecikme var şimdide. Ayarı mı var acaba onun? claus dedi: BIOS'a gir ve restore defaults save yapıp dene. Fast boot disable yap sorun devam ederse BIOS'tan. Genişletmek için tıkla... Sorun keyboarddaymış abi kapalı yapacakmısız. Kapattım düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
claus dedi: BIOS'a gir ve restore defaults save yapıp dene. Fast boot disable yap sorun devam ederse BIOS'tan. Genişletmek için tıkla... Sorunu hallettim abi de nedense geç açılıyor onu nasıl yapacağız ki? Windows açılma yerinde bir gecikme var şimdide. Ayarı mı var acaba onun? claus dedi: BIOS'a gir ve restore defaults save yapıp dene. Fast boot disable yap sorun devam ederse BIOS'tan. Genişletmek için tıkla... Sorun keyboarddaymış abi kapalı yapacakmısız. Kapattım düzeldi.