Dinozoflar Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 350 26 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar selam. Android desteği sizce tahminen ne zaman gelir? Sanırım resmi olarak tarih verilmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Eylül 2021
Arkadaşlar selam. Android desteği sizce tahminen ne zaman gelir? Sanırım resmi olarak tarih verilmedi.
PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 26 Eylül 2021 #2 Dinozoflar dedi: Arkadaşlar selam. Android desteği sizce tahminen ne zaman gelir? Sanırım resmi olarak tarih verilmedi. Genişletmek için tıkla... Android desteği gelmeyecek. Sadece android uygulamaları mağazaya gelecek. Tahminen 2022 yılına kadar mağaza dolar.
Dinozoflar dedi: Arkadaşlar selam. Android desteği sizce tahminen ne zaman gelir? Sanırım resmi olarak tarih verilmedi. Genişletmek için tıkla... Android desteği gelmeyecek. Sadece android uygulamaları mağazaya gelecek. Tahminen 2022 yılına kadar mağaza dolar.
Dinozoflar Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 350 26 Eylül 2021 #3 PhoenixTech dedi: Android desteği gelmeyecek. Sadece android uygulamaları mağazaya gelecek. Tahminen 2022 yılına kadar mağaza dolar. Genişletmek için tıkla... Yani uygulama desteği demek istedim, 2022 biraz geç değil mi yahu keşke çıkışında gelseydi.
PhoenixTech dedi: Android desteği gelmeyecek. Sadece android uygulamaları mağazaya gelecek. Tahminen 2022 yılına kadar mağaza dolar. Genişletmek için tıkla... Yani uygulama desteği demek istedim, 2022 biraz geç değil mi yahu keşke çıkışında gelseydi.
PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 26 Eylül 2021 #4 Dinozoflar dedi: Yani uygulama desteği demek istedim, 2022 biraz geç değil mi yahu keşke çıkışında gelseydi. Genişletmek için tıkla... Bir tahmin hocam. Tam anlamıyla oturması için uygun bir süre ama.
Dinozoflar dedi: Yani uygulama desteği demek istedim, 2022 biraz geç değil mi yahu keşke çıkışında gelseydi. Genişletmek için tıkla... Bir tahmin hocam. Tam anlamıyla oturması için uygun bir süre ama.