Windows 11, Android uygulama desteği olmadan çıkış yapacak

Microsoft bildiğiniz gibi Windows 11'i 5 Ekim 2021'de piyasaya süreceğini açıkladı. Windows 11 ile birçok yeniliğin geleceğini biliyoruz. Bunlardan bir tanesi de Android uygulamaları olacaktı.

Fakat maalesef Windows 11'in ilk sürümü olan 21H2 (Yapı 22000) sürümünde Android uygulama desteği olmayacak. Bu destek, 2022 yılında gelecek.

İlk Android uygulama desteği ilerleyen aylarda Insider yapılarında test edilmeye başlanacak. 2022 yılında ise son kullanıcılar bu özelliğe kavuşacak.

Kaynak;

Android uygulama desteği ile çıkmıyorsa ben Windows 11'i çıktı olarak saymam.

Android uygulama desteği ile çıkmıyorsa ben Windows 11'i çıktı olarak saymam.
Aynı Windows 10 gibi tamamlanmadan piyasaya sürecekler gibi görünüyor. Windows 10 da tam olarak tamamlanmadan piyasaya sürülmüştü ve tam şeklini 1607 sürümü ile almıştı. Sonraki güncellemeler ise Windows 10'un artık tamamlanmış halini geliştirmeye dayalı olarak çıktı.

Windows 11'de de Microsoft aynı yolu izleyecek gibi görünüyor. Android uygulama desteği olmamasını geçtim, önyükleme ekranında hala eski Windows 8 stili dönen toplar animasyonu kullanılıyor. Yeni önyükleme animasyonu Yapı 22449 ile varsayılan olarak açık hale geldi. Ondan önce 19587 ve sonrasında zaten kayıt defteri ayarı ile açılabiliyordu fakat varsayılan olarak açık gelmiyordu. Yani Windows 11 de muhtemelen tam şeklini ilk çıkıştan 1 yıl sonra alacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı