lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.692 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2022 #11 Ömer Gülçin dedi: Yani bir bütçe ayırmadım ama en fazla 5 bin TL olabilir Genişletmek için tıkla... AMD Ryzen 7 5800X Sekiz Çekirdek 3.80 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bütçeyi aşıyor ama bu işlemci ona yeterli olur. Bence siz sistemin anakart ram işlemciyi değiştirin.
Ömer Gülçin dedi: Yani bir bütçe ayırmadım ama en fazla 5 bin TL olabilir Genişletmek için tıkla... AMD Ryzen 7 5800X Sekiz Çekirdek 3.80 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bütçeyi aşıyor ama bu işlemci ona yeterli olur. Bence siz sistemin anakart ram işlemciyi değiştirin.
Ö Ömer Gülçin Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 272 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2022 #12 ErenKuzucu16 dedi: Hocam şöyle diyelim sizinki kurusıkı tabanca siz normal tabanca mermisi takınca tabancayı kırıyor yani darboğaz yapacaktır işlemci değişimi şart. Genişletmek için tıkla... ECS H61H2-MV anakartım için uygun olan yüksek hızlı işlemciler nelerdir? Hocam
ErenKuzucu16 dedi: Hocam şöyle diyelim sizinki kurusıkı tabanca siz normal tabanca mermisi takınca tabancayı kırıyor yani darboğaz yapacaktır işlemci değişimi şart. Genişletmek için tıkla... ECS H61H2-MV anakartım için uygun olan yüksek hızlı işlemciler nelerdir? Hocam
ErenKuzucu16 Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 739 Çözümler 18 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Aralık 2022 #13 Ömer Gülçin dedi: Yani bir bütçe ayırmadım ama en fazla 5 bin TL olabilir. Genişletmek için tıkla... Elinizdeki işlemciyi satıp üstüne eklerseniz daha iyisini alabilirsiniz örneğin Intel i7 3770K var en iyi olarak.
Ömer Gülçin dedi: Yani bir bütçe ayırmadım ama en fazla 5 bin TL olabilir. Genişletmek için tıkla... Elinizdeki işlemciyi satıp üstüne eklerseniz daha iyisini alabilirsiniz örneğin Intel i7 3770K var en iyi olarak.
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.692 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2022 #14 ErenKuzucu16 dedi: Elinizdeki işlemciyi satıp üstüne eklerseniz daha iyisini alabilirsiniz örneğin Intel i7 3770K var en iyi olarak. Genişletmek için tıkla... Hocam napıyorsunuz? adamın ekran kartı 3090? R7 5800X besleyebilir anca onu.
ErenKuzucu16 dedi: Elinizdeki işlemciyi satıp üstüne eklerseniz daha iyisini alabilirsiniz örneğin Intel i7 3770K var en iyi olarak. Genişletmek için tıkla... Hocam napıyorsunuz? adamın ekran kartı 3090? R7 5800X besleyebilir anca onu.
Ö Ömer Gülçin Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 272 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2022 #15 lusie dedi: AMD Ryzen 7 5800X Sekiz Çekirdek 3.80 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bütçeyi aşıyor ama bu işlemci ona yeterli olur. Bence siz sistemin anakart RAM işlemciyi değiştirin. Genişletmek için tıkla... Hocam daha önce AMD kullanadım hiç Intel var mı bu düzeyde
lusie dedi: AMD Ryzen 7 5800X Sekiz Çekirdek 3.80 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bütçeyi aşıyor ama bu işlemci ona yeterli olur. Bence siz sistemin anakart RAM işlemciyi değiştirin. Genişletmek için tıkla... Hocam daha önce AMD kullanadım hiç Intel var mı bu düzeyde
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.692 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2022 #16 Ömer Gülçin dedi: ECS H61H2-MV anakartım için uygun olan yüksek hızlı işlemciler nelerdir? Hocam Genişletmek için tıkla... O anakartı da değişin hocam. zaten attığım işlemciyi o anakarta takamazsınız.
Ömer Gülçin dedi: ECS H61H2-MV anakartım için uygun olan yüksek hızlı işlemciler nelerdir? Hocam Genişletmek için tıkla... O anakartı da değişin hocam. zaten attığım işlemciyi o anakarta takamazsınız.
ErenKuzucu16 Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 739 Çözümler 18 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Aralık 2022 #17 lusie dedi: Hocam napıyorsunuz? Adamın ekran kartı 3090? R7 5800X besleyebilir anca onu. Genişletmek için tıkla... Anakart değişimi yapması lazım anakart alsa kaliteli bütçeye kalacağını sanmıyorum o yüzden örnek verdim bütçeyi arttırırsa tabii ki besleyecektir R7.
lusie dedi: Hocam napıyorsunuz? Adamın ekran kartı 3090? R7 5800X besleyebilir anca onu. Genişletmek için tıkla... Anakart değişimi yapması lazım anakart alsa kaliteli bütçeye kalacağını sanmıyorum o yüzden örnek verdim bütçeyi arttırırsa tabii ki besleyecektir R7.
Ö Ömer Gülçin Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 272 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2022 #18 lusie dedi: O anakartı da değişin hocam. Zaten attığım işlemciyi o anakarta takamazsınız. Genişletmek için tıkla... Peki hocam bana güzel bir anakart ve o anakrta uyacak bir Intel işlemci tavsiyesi verir misiniz ekran kartıyla stabil çalışan
lusie dedi: O anakartı da değişin hocam. Zaten attığım işlemciyi o anakarta takamazsınız. Genişletmek için tıkla... Peki hocam bana güzel bir anakart ve o anakrta uyacak bir Intel işlemci tavsiyesi verir misiniz ekran kartıyla stabil çalışan
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.692 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2022 #19 Ömer Gülçin dedi: Hocam daha önce AMD kullanadım hiç Intel var mı bu düzeyde Genişletmek için tıkla... Hocam Intel işlemcilere baktığımda fiyatları hep 7 bin felan.
Ömer Gülçin dedi: Hocam daha önce AMD kullanadım hiç Intel var mı bu düzeyde Genişletmek için tıkla... Hocam Intel işlemcilere baktığımda fiyatları hep 7 bin felan.
ErenKuzucu16 Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 739 Çözümler 18 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Aralık 2022 #20 Ömer Gülçin dedi: Hocam daha önce AMD kullanadım hiç Intel var mı bu düzeyde. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi Intel i7 3770K var ama besleyebilir mi sanmıyorum en iyisi anakart değişimi işlemciniz ile anakartı verseniz kaliteli bir AM4 soketli anakart gider. Zaten 0 yok gibi neredeyse 2.el mevcut.
Ömer Gülçin dedi: Hocam daha önce AMD kullanadım hiç Intel var mı bu düzeyde. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi Intel i7 3770K var ama besleyebilir mi sanmıyorum en iyisi anakart değişimi işlemciniz ile anakartı verseniz kaliteli bir AM4 soketli anakart gider. Zaten 0 yok gibi neredeyse 2.el mevcut.