XjestoTR Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 313 Çözümler 2 22 Aralık 2021 #1 Cihazımı Windows 11'e yükselttiğimde böyle bir sorunla karşılaştım. APPX dosyasını açmaya çalıştığımda benden program seçmemi istiyor. Ne yapmalıyım?
Cihazımı Windows 11'e yükselttiğimde böyle bir sorunla karşılaştım. APPX dosyasını açmaya çalıştığımda benden program seçmemi istiyor. Ne yapmalıyım?
Çözüm XjestoTR 22 Aralık 2021 502065 dedi: Diğer uygulamalardan seç uygulama yükleyicisini. Genişletmek için tıkla... Bende oradan bakmıştım zaten. 502065 dedi: Diğer uygulamalardan seç uygulama yükleyicisini. Genişletmek için tıkla... Sanırım Microsoft Store'dan indirmem gerekiyor. XjestoTR dedi: Bende oradan bakmıştım zaten. Sanırım Microsoft Store'dan indirmem gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü Microsoft Store'a girip uygulama yükleyicisi diye aratın bu arkadaşın resimde attığı ile aynı olması gerek onu indirin bu kadar.
502065 dedi: Diğer uygulamalardan seç uygulama yükleyicisini. Genişletmek için tıkla... Bende oradan bakmıştım zaten. 502065 dedi: Diğer uygulamalardan seç uygulama yükleyicisini. Genişletmek için tıkla... Sanırım Microsoft Store'dan indirmem gerekiyor. XjestoTR dedi: Bende oradan bakmıştım zaten. Sanırım Microsoft Store'dan indirmem gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü Microsoft Store'a girip uygulama yükleyicisi diye aratın bu arkadaşın resimde attığı ile aynı olması gerek onu indirin bu kadar.
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 22 Aralık 2021 #2 "Uygulama Yükleyicisi" uygulaması ile açmanız gerek. Artı 0 Eksi
KS KS XjestoTR Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 313 Çözümler 2 22 Aralık 2021 #3 Exinie dedi: Uygulama yükleyicisi uygulaması ile açmanız gerek. Genişletmek için tıkla... Bir dakika deniyorum. Artı 0 Eksi
Exinie dedi: Uygulama yükleyicisi uygulaması ile açmanız gerek. Genişletmek için tıkla... Bir dakika deniyorum.
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 22 Aralık 2021 #4 XjestoTR dedi: Daha detaylı anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dosyayı açtığınızda sizden program seçmenizi istiyor yazdığınıza göre, "Uygulama Yükleyicisi" programını seçin o pencereden. Artı 0 Eksi
XjestoTR dedi: Daha detaylı anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dosyayı açtığınızda sizden program seçmenizi istiyor yazdığınıza göre, "Uygulama Yükleyicisi" programını seçin o pencereden.
KS KS XjestoTR Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 313 Çözümler 2 22 Aralık 2021 #5 Exinie dedi: "Uygulama yükleyicisi" uygulaması ile açmanız gerek. Eki Görüntüle 1248958 Genişletmek için tıkla... O gözükmüyor seçme yerinde maalesef onu bir yerden yüklememmi gerek? Artı 0 Eksi
Exinie dedi: "Uygulama yükleyicisi" uygulaması ile açmanız gerek. Eki Görüntüle 1248958 Genişletmek için tıkla... O gözükmüyor seçme yerinde maalesef onu bir yerden yüklememmi gerek?
5 502065 Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.874 Makaleler 1 Çözümler 10 22 Aralık 2021 #6 Diğer uygulamalardan seç uygulama yükleyicisini. Artı 0 Eksi
KS KS XjestoTR Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 313 Çözümler 2 22 Aralık 2021 #7 502065 dedi: Diğer uygulamalardan seç uygulama yükleyicisini. Genişletmek için tıkla... Bende oradan bakmıştım zaten. 502065 dedi: Diğer uygulamalardan seç uygulama yükleyicisini. Genişletmek için tıkla... Sanırım Microsoft Store'dan indirmem gerekiyor. XjestoTR dedi: Bende oradan bakmıştım zaten. Sanırım Microsoft Store'dan indirmem gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü Microsoft Store'a girip uygulama yükleyicisi diye aratın bu arkadaşın resimde attığı ile aynı olması gerek onu indirin bu kadar. Artı 0 Eksi Çözüm
502065 dedi: Diğer uygulamalardan seç uygulama yükleyicisini. Genişletmek için tıkla... Bende oradan bakmıştım zaten. 502065 dedi: Diğer uygulamalardan seç uygulama yükleyicisini. Genişletmek için tıkla... Sanırım Microsoft Store'dan indirmem gerekiyor. XjestoTR dedi: Bende oradan bakmıştım zaten. Sanırım Microsoft Store'dan indirmem gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü Microsoft Store'a girip uygulama yükleyicisi diye aratın bu arkadaşın resimde attığı ile aynı olması gerek onu indirin bu kadar.