Windows 11 araç çubuğu yüklenmiyor ve ekran gidiyor

hakanastily

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
B650M-K, R5 7500F, Galax RTX4070 SUPER, Xpg Lancer 5600 MHZ 1x16GB Ram
Windows 11 kurdum ve ana ekrana girdiğimde araç çubuğu yüklenmedi ve sürekli ekran kendini yeniliyor. Hiçbir şey yapmama izin vermiyor Windows 10'a tekrar nasıl geçebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Temiz kurulum yaparak Windows 10'a dönebilirsiniz. USB ya da DVD de yüklü Windows 10 ile.

Önemli dosyalarınız var ise şu yöntemle kurtarabilirsiniz.

Windows 10 kurulum USB'si takın bilgisayara. Sonra kurulum ekranında bilgisayarımı onarı seçin. Oradan komut istemini seçin. Açılan yere "notepad" yazın. Not defteri açıldıktan sonra üst taraftan dosya>farklı Kaydet'e basın açılan sekmede bütün dosyalarınıza erişebileceksiniz. Dosyalarınızı yedekledikten sonra diski biçimlendirin yeni Windows 10 kurun.

Windows 11 kurdum ve ana ekrana girdiğimde araç çubuğu yüklenmedi ve sürekli ekran kendini yeniliyor. Hiçbir şey yapmama izin vermiyor Windows 10'a tekrar nasıl geçebilirim?
Çözüm: Windows 11 Insider sürümünde masaüstü sorunu çözümü Bu konu ile sorununuzu çözebilirsiniz

Windows 10 kurulum USB'si takın bilgisayara. Sonra kurulum ekranında bilgisayarımı onarı seçin. Oradan komut istemini seçin. Açılan yere "notepad" yazın. Not defteri açıldıktan sonra üst taraftan dosya>farklı Kaydet'e basın açılan sekmede bütün dosyalarınıza erişebileceksiniz. Dosyalarınızı yedekledikten sonra diski biçimlendirin yeni Windows 10 kurun.

Verdiğim yöntemle çözebiliriz.

Önemli dosyalarım hard diskte ben Windows'u SSD'ye kuruyorum yedeklemem gerekir mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı