Windows 11 arada bir ekran gidip geliyor

sinan mutlu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba resim ekledim Windows güvenliği n de sari ünlem var ama tıkladığımda her şey yesil tik yaptiklarim format attim BIOS guncelledim son suruculeri yukledim çözümü var mı yoksa Windows 10'a mi donus yapayim?

2 ci resim.

Dosya Ekleri

• 20220904_204451.jpg
    212,1 KB · Görüntüleme: 44
  • 20220904_204503.jpg
    246,3 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm Windows Defender menülerine girin ve ünlemli bir şey var mı ona bakın. Yoksa, Windows Gezgini yeniden başlatın. Bir de Görev Yöneticisi'nden başlangıç kısmından Windows Defender notification'i devre dışı bırakın, bilgisayarınızı yeniden başlatın, ardından tam tersini yaparak aktif hale getirin. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Yani olay başlıkta yazanmı yoksa metinde yazanmı metinde yazansa bence dönmeyin bir şey olmaz ama başlıkta yazansa dönün bence.

Denedim maalesef yine ayni formati atiyorum 1 gun sonra bu sekilde oluyor arada da ekran kararip geliyor daha once olmuyordu her şey bu sari ünlemden sonra basladi offff.

Yani olay başlıkta yazanmı yoksa metinde yazanmı metinde yazansa bence dönmeyin bir şey olmaz ama başlıkta yazansa dönün bence.

Başlikta ve metinde yazan dahil metinda yazan önceliğimdir çünkü sorunlar sari ünlemden sonra başladi.

Yardim edecek yok mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…