İlk çıktığından beri bu sorunla uğraşıyorum hala kalıcı çözüm bulamadım. Sadece Görev Yöneticisi'nden Windows gezginini yeniden başlatınca düzeliyor. Kalıcı çözümü olan var mı? Saydam bir kutucuk çıkıyor.
İlk çıktığından beri bu sorunla uğraşıyorum hala kalıcı çözüm bulamadım. Sadece Görev Yöneticisi'nden Windows gezginini yeniden başlatınca düzeliyor. Kalıcı çözümü olan var mı? Saydam bir kutucuk çıkıyor.
fark etmiyor. zaten normalde de restart yapınca düzeliyor ama bi süre sonra tekrar geliyor. sürekli restart yapınca da işimi de doğru düzgün yapamıyorum.
Fark etmiyor. Zaten normalde de restart yapınca düzeliyor ama bir süre sonra tekrar geliyor. Sürekli restart yapınca da işimi de doğru düzgün yapamıyorum.
windows gezginini yeniden başlatınca da çözülüyor. ama bunlar hep geçici çözüm. araştırdığıma göre windows 11 ile alakalı saçma bir hataymış. inşallah çözülür de rahatlarız. çok saçma gerçekten