P pruv4 Centipat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #1 Arama çubuğuna tıklıyorum. Hiçbir tepki yok. Daha önceki konulardan vs her şeyi denedim. Regedit vs. hala çözemedim yardımcı olabilir misiniz?
Arama çubuğuna tıklıyorum. Hiçbir tepki yok. Daha önceki konulardan vs her şeyi denedim. Regedit vs. hala çözemedim yardımcı olabilir misiniz?
EmirSrky Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.368 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #2 knk bilgisayarın o an yavaşladıysa öyle olablir. bilgisayarıınn özelliklerini yazar mıısn
P pruv4 Centipat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #3 EmirSrky dedi: knk bilgisayarın o an yavaşladıysa öyle olablir. bilgisayarıınn özelliklerini yazar mıısn Genişletmek için tıkla... Yok dostum bilgisayarım yeni Acer Nitro 5 4050 16gb ram ve i5 12500 var. Yeni bu sorunu yaşıyorum önceden bir sıkıntı yoktu.
EmirSrky dedi: knk bilgisayarın o an yavaşladıysa öyle olablir. bilgisayarıınn özelliklerini yazar mıısn Genişletmek için tıkla... Yok dostum bilgisayarım yeni Acer Nitro 5 4050 16gb ram ve i5 12500 var. Yeni bu sorunu yaşıyorum önceden bir sıkıntı yoktu.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #4 pruv4 dedi: Arama çubuğuna tıklıyorum. Hiçbir tepki yok. Daha önceki konulardan vs her şeyi denedim. Regedit vs. hala çözemedim yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hizmetler kısmından Windows Search'i otomatik olarak ayarladınız mı?
pruv4 dedi: Arama çubuğuna tıklıyorum. Hiçbir tepki yok. Daha önceki konulardan vs her şeyi denedim. Regedit vs. hala çözemedim yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hizmetler kısmından Windows Search'i otomatik olarak ayarladınız mı?
EmirSrky Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.368 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #5 pruv4 dedi: Yok dostum bilgisayarım yeni Acer Nitro 5 4050 16gb ram ve i5 12500 var. Yeni bu sorunu yaşıyorum önceden bir sıkıntı yoktu. Genişletmek için tıkla... knk hdd mi var ssd mi. Benim pc de oyuncu bilgisyarı ama hdd var sadece ona rağmen benimkide bazen açılmıyor
pruv4 dedi: Yok dostum bilgisayarım yeni Acer Nitro 5 4050 16gb ram ve i5 12500 var. Yeni bu sorunu yaşıyorum önceden bir sıkıntı yoktu. Genişletmek için tıkla... knk hdd mi var ssd mi. Benim pc de oyuncu bilgisyarı ama hdd var sadece ona rağmen benimkide bazen açılmıyor
P pruv4 Centipat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #6 neXusTS dedi: Hizmetler kısmından Windows Search'i otomatik olarak ayarladınız mı? Genişletmek için tıkla... Ayarladım hocam. Görev yöneticisinde ara işlemi askıya alındı diye gözüküyor. EmirSrky dedi: knk hdd mi var ssd mi. Benim pc de oyuncu bilgisyarı ama hdd var sadece ona rağmen benimkide bazen açılmıyor Genişletmek için tıkla... 1 tb ssd var kanka
neXusTS dedi: Hizmetler kısmından Windows Search'i otomatik olarak ayarladınız mı? Genişletmek için tıkla... Ayarladım hocam. Görev yöneticisinde ara işlemi askıya alındı diye gözüküyor. EmirSrky dedi: knk hdd mi var ssd mi. Benim pc de oyuncu bilgisyarı ama hdd var sadece ona rağmen benimkide bazen açılmıyor Genişletmek için tıkla... 1 tb ssd var kanka
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #7 pruv4 dedi: Ayarladım hocam. Görev yöneticisinde ara işlemi askıya alındı diye gözüküyor. 1 TB SSD var kanka Genişletmek için tıkla... Bende de askıda ama tıklayınca açılıyor sistem CMD komutları ile sistemi denetlediniz mi?
pruv4 dedi: Ayarladım hocam. Görev yöneticisinde ara işlemi askıya alındı diye gözüküyor. 1 TB SSD var kanka Genişletmek için tıkla... Bende de askıda ama tıklayınca açılıyor sistem CMD komutları ile sistemi denetlediniz mi?
P pruv4 Centipat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #8 H neXusTS dedi: Bende de askıda ama tıklayınca açılıyor sistem CMD komutları ile sistemi denetlediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam cmd den scannow yaptım bir kez ama bir işe yaramadı. Başka komut var mı?
H neXusTS dedi: Bende de askıda ama tıklayınca açılıyor sistem CMD komutları ile sistemi denetlediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam cmd den scannow yaptım bir kez ama bir işe yaramadı. Başka komut var mı?
selcukeraslan Decapat Kek günü Katılım 26 Kasım 2021 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #9 Crackli mi Windows 11'in. İlk çıktığı sürümlerde crackli yapmıştım aynı sorunu yaşıyordum. Her restart attığımda saçma sapan bir ton işlem yaptığımda çalışıyordu. Temiz kurulum + lisanslı yapınca düzelmişti.
Crackli mi Windows 11'in. İlk çıktığı sürümlerde crackli yapmıştım aynı sorunu yaşıyordum. Her restart attığımda saçma sapan bir ton işlem yaptığımda çalışıyordu. Temiz kurulum + lisanslı yapınca düzelmişti.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #10 pruv4 dedi: H Hocam cmd den scannow yaptım bir kez ama bir işe yaramadı. Başka komut var mı? Genişletmek için tıkla... Evet var bunlar DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /RestoreHealth
pruv4 dedi: H Hocam cmd den scannow yaptım bir kez ama bir işe yaramadı. Başka komut var mı? Genişletmek için tıkla... Evet var bunlar DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /RestoreHealth