Justinyen Hectopat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #1 Selamlar, Windows 11 24H2 arama çubuğunu açtığımda böyle görünüyor. Bir şeyler yazıp çalıştırdığımda çalışıyor ancak ben ne yazdığımı ve ne sonuç çıktığını göremiyorum. 24H2'ye yeni güncelledim. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-07-20 124006.png 638,6 KB · Görüntüleme: 34
Selamlar, Windows 11 24H2 arama çubuğunu açtığımda böyle görünüyor. Bir şeyler yazıp çalıştırdığımda çalışıyor ancak ben ne yazdığımı ve ne sonuç çıktığını göremiyorum. 24H2'ye yeni güncelledim.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 5.797 Makaleler 2 Çözümler 1.337 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #2 Denetim Masası/Yönetimsel Araçlar/Hizmetler kısmından Windows Search hizmetinin aktif olup olmadığını kontrol edin. Devre dışı ise aktif hale getirin. Artı 0 Eksi
Denetim Masası/Yönetimsel Araçlar/Hizmetler kısmından Windows Search hizmetinin aktif olup olmadığını kontrol edin. Devre dışı ise aktif hale getirin.
KS KS Justinyen Hectopat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Denetim Masası/Yönetimsel Araçlar/Hizmetler kısmından Windows Search hizmetinin aktif olup olmadığını kontrol edin. Devre dışı ise aktif hale getirin. Genişletmek için tıkla... Aktifti, yeniden başlattım sorun hala devam ediyor. Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Denetim Masası/Yönetimsel Araçlar/Hizmetler kısmından Windows Search hizmetinin aktif olup olmadığını kontrol edin. Devre dışı ise aktif hale getirin. Genişletmek için tıkla... Aktifti, yeniden başlattım sorun hala devam ediyor.
P Parsekl Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 286 Çözümler 4 20 Temmuz 2025 #4 Güncelleme sonrası bozulmuş gibi. Sistem geri yüklemeden geri alabilirsin sanırım güncellemeyi. Artı 0 Eksi