Görev yöneticisi > Dosya > Yeni görevi çalıştır > Bu görevi yönetici ayrıcalıklarıyla çalıştır.
Böyle yapabilirsiniz. Görev yöneticisi kısa yolunu bilmiyorsanız direkt görev çubuğuna sağ tıklayıp görev yöneticisi diyin eğer sağ tıklamakta çalışmıyorsa CTRL+ALT+DEL
+Hocam bende eskiden aynı sorunu yaşamıştım çözüm olarak şunları bulmuştum ama benimki windows 10 için, fark edeceğini sanmıyorum ama istersen deneyebilirsin
1-Windows+R yaparak regedit yazın ve çıkan yerde üst kısımda bilgisayar yazısını silip Bilgisayar\HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Search bunu yapıştırın sonrasında boşluğa sağ tıklayarak Yeni>DWORD (32 Bit)'i seçin işletim sisteminiz ne olursa olsun bunu seçin sonrasına dosya adını BingSearchEnabled olarak değiştirip çift tıklayın açılan pencereden değeri 1 yapın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın eğer ki olmazsa
2-Windows+R yapıp C:\Windows\System32\ctfmon.exe bunu yapıştırın yine olmazsa
3-Denetim masasından Programlar'ı seçin Programlar ve Özelliklerinin altından ''Windows Özelliklerini aç veya kapat'ı'' tıklayın, aşağı inip Windows İşlem Etkinleştirme Hizmetini işaretliyip PowerShell 2.0'ı kapatıp bilgisayarınızı yeniden başlatabilirsiniz.