Çözüldü Windows 11 arama çubuğu yavaşladı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CinarAb

Picopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
Kingston 500 GB SSD
Ekran kartı
RTX 3050
Anakart
GIGABYTE H610M S2H
İşlemci
Intel i5 12400F
Öbür bilgisayarımda update yaptıktan sonra arama çubuğunda aratmalarım çok yavaşladı FPS düşmesi gibi hiç sıkıntım yok. Fakat aratma yaparken çok yavaş neden olabilir 100GB falan boş alanım da var

Nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleme:
Çözüm
Öbür bilgisayarımda update yaptıktan sonra arama çubuğunda aratmalarım çok yavaşladı FPS düşmesi gibi hiç sıkıntım yok. Fakat aratma yaparken çok yavaş neden olabilir 100GB falan boş alanım da var

Nasıl düzeltebilirim?
Arama yaptığınız dosya neresi veya winSearch mı yapıyorsunuz? Eğer WinSearch ise dizin oluşturmayı kapatmak işinize yarayabilir, daha da kötü olabilir. Explorer.exe'yi de yeniden başlatmak işe yarayabilir.

Nasıl düzeltebilirim?
Arama yaptığınız dosya neresi veya winSearch mı yapıyorsunuz? Eğer WinSearch ise dizin oluşturmayı kapatmak işinize yarayabilir, daha da kötü olabilir. Explorer.exe'yi de yeniden başlatmak işe yarayabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
1 haftadır deniyorum, hiç bir türlü olmuyor fakat explorer.exe'yi önceden de restart atmıştım, şimdi oldu. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı