Windows 11 arama çubuğu yüklenmiyor

Bayoshadt

Femtopat
Daha fazla  
Arama çubuğu bu şekilde yüklenmiyor sorun nedir acaba?

Dosya Ekleri

• 1748104874775.png
    833,4 KB · Görüntüleme: 42
Görev Yöneticisi'nden Windows gezginine sağ tıkla ve yeniden başlata tıkladığında düzelir.

Bunun milyon tane sebebei olabilir. Fakat bu sorunlardan tamamen kurtulmak istersen "StartAllBack" tarzı görev çubuğu ve başlat menüsü uygulaması kullanmanı tavsiye ederim. Windows'ta görev çubuğu ve başlat menüsü bayağı sorunlu. Bu tür sorunlar olmaya başladığında 3. parti yazılımlarla sorunsuz kullanabilirsiniz...

Yanlış bilgi

Startall back bela program, kaldırmak mümkün değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Startall back bela program, kaldırmak mümkün değil.

Startallback neye başa bela olabilir? Milyonlarca insanın kullandığı bir yazılım. Oldukça basit kurulumu ve kaldırma işlemi var. Yani bir şeyi beceremeyip aklınıza gelen her şeyi yazıyorsunuz. Şu yazılımı yüzlerce defa kullandım. İki konuda yazdığınız cümlelerin birini dahi kurmadım. Bir şeyi kullanmayı beceremiyorsanız, kullanmayın. Bu iş bu kadar basittir...

Çektiğim bir videoda da göstermiştim. Bu normal bir uygulamadır. Orijinal başlat menüsü ve görev çubuğundan daha az kaynak harcar. Birçok özelliği vardır. Başlat menüsü simgesini değiştirirsiniz. Kullanmak istemediğinizde uygulama ekle/kaldır kısmından kaldırırsınız. Yasal olmayan crackli yazılımlarda uninstall dosyasını silebiliyorlar. Böyle bir durum olduğunda da Revo Uninstaller vb. Bir yazılımla basit bir şekilde kaldırabilirsiniz. Neyi bela oldu anlamıyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…