Windows 11 arama tuşu çalışmıyor

ali14

Hectopat
Daha fazla  
Bugün 2 kez bilgisayar çöktü ve fişini çekip yeniden taktım. Sonra açınca arama tuşuna tıkladım ve hiçbir şey yazamadığımı, herhangi bir uygulamanın vs. görünmediğini ve 2 saniye sonra kendi kendine kapandığını gördüm. Yazı yerine tıklayınca yazı yazma imleci falan da gelmiyor. Bunu yaşayan var mı? Nasıl çözebilirim?

Hocam Windows 11 ile ilgili konu açmak kadar saçma bir şey yok. Sapıtabilir, normaldir. Daha sürüm önizlemede bile değil. Beta gibi. Stabil olmayacaktır elbet ondan dolayı sık yaşanırsa Windows'un kararlı sürümlerine geçmenizi öneririrm.

Başkalarının gözünde Windows 11'i korkutma!

Başkalarının gözünde Windows 11'i korkutma!

Başkalarının gözünde Windows 11 korkutma demek biraz değişik geldi şahsen. Şu an verilen sürüm geliştirici sürümü ,sapıtma olması normaldir. Bir ara pavyon modu vardı onu fixlediler gibi ama yenileri çıkacaktır elbet. Windows'un nihai diye yayınladığı sürümler bile bozukken bundan medet ummak ne kadar mantıklı? ( Windows 11 korkutmuyoruz, hata çıkma olasılığı yüksektir diyoruz )

Son düzenleme:
Ben neden stabil değil diye bir soru sormadım. Sadece arama tuşu sorununu nasıl çözebilirim dedim ki bu karşılaştığım tek hata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…