Windows 11 arama tuşu çalışmıyor

ali14

Hectopat
Daha fazla  
Bugün 2 kez bilgisayar çöktü ve fişini çekip yeniden taktım. Sonra açınca arama tuşuna tıkladım ve hiçbir şey yazamadığımı, herhangi bir uygulamanın vs. görünmediğini ve 2 saniye sonra kendi kendine kapandığını gördüm. Yazı yerine tıklayınca yazı yazma imleci falan da gelmiyor. Bunu yaşayan var mı? Nasıl çözebilirim?

Hocam sıfırla demenizle hiçbir şey değişmeyecektir, siz sıfırladığınızda içindeki kodlar aynı. Bunu söyleme sebebim tek siz değilsiniz bu sıkıntıyı yaşayan, genel bir sıkıntı.
Başka kimse bu sorunu yaşamamış çünkü aslında biraz da benim hatam. Bir oyunun yükleme ekranında bilgisayar iki defa çöktü ve çökmeden önce 2 kez önce arama çubuğunu açıp sonra oyuna girdim. Yani bilgisayarın fişini çekerken arama çubuğu açıktı.

O zaman çözüm olabilir, duruma göre yazarsınız. Forumda sıkıntı yaşayanlara rehber amaçlı.

Hayır artık Beta Channel'a da geliyor. Yani geliştirici sürümü değil.

Arkadaşlar sorun format atmadan çözüldü. Sabah bilgisayarı açınca düzelmiş olduğunu gördüm. Yani kendi kendine düzeliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…