ToTrz Hectopat Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 205 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #21 Windows 11 başlat menüsü arama kısmına "başlangıç uygulamaları" yazın çıkar.
jssardc Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #22 Üstünden zaman geçmiş ama Sistem > Güç ve Batarya > Batarya Kullanımı (System > Power & battery> Battery usage) kısmında uygulamalar gözüküyor.
Üstünden zaman geçmiş ama Sistem > Güç ve Batarya > Batarya Kullanımı (System > Power & battery> Battery usage) kısmında uygulamalar gözüküyor.
Midnight19035 Megapat Katılım 22 Şubat 2011 Mesajlar 40 Daha fazla Sistem Özellikleri işletim sistemi : windows 11 pro anakart : gigabyte b365m ds3h işlemci : intel 9th gen core i5-9400F ekran kartı : msi nvidia geforce gtx 1650 super ventus xs oc edition ram : kingston technology 2x16=32 gb hard disk : 500 gb kingston + 250 gb sandisk= 750 gb SSD monitör : casper excalibur m.e238fhd-g mobil: lg k40s Cinsiyet Erkek Meslek Çalışmıyor 29 Kasım 2024 #23 jssardc dedi: Üstünden zaman geçmiş ama Sistem > Güç ve Batarya > Batarya Kullanımı (System > Power & battery> Battery usage) kısmında uygulamalar gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Windows ayarlarında sistem sekmesi içinde güç ve batarya adında bir ayar bulamadım, acaba sürüm ile alakalı bir durum mu?
jssardc dedi: Üstünden zaman geçmiş ama Sistem > Güç ve Batarya > Batarya Kullanımı (System > Power & battery> Battery usage) kısmında uygulamalar gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Windows ayarlarında sistem sekmesi içinde güç ve batarya adında bir ayar bulamadım, acaba sürüm ile alakalı bir durum mu?