X xxxblack42 Decapat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 6 21 Ocak 2022 #1 Merhaba arkadaşlar. Şöyle bir program var mı acaba bilgisayarı açtığımda sabah vakti günaydın Umut deyip, ismimle hitap edip, hava durumunu veya başka bilgileri söyleyecek asistan? Siri tarzı bir şey. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2022
Merhaba arkadaşlar. Şöyle bir program var mı acaba bilgisayarı açtığımda sabah vakti günaydın Umut deyip, ismimle hitap edip, hava durumunu veya başka bilgileri söyleyecek asistan? Siri tarzı bir şey.
Magnezyum Picopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 871 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #2 Var mı bilmiyorum ama bot yapabilirsin çok zor olmayacaktır. Bir yerden veri çekmen lazım onun için.
X xxxblack42 Decapat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 6 23 Ocak 2022 #3 Magnezyum dedi: Var mı bilmiyorum ama bot yapabilirsin çok zor olmayacaktır. Bir yerden veri çekmen lazım onun için. Genişletmek için tıkla... Sırf bunun için de değmez ya ama
Magnezyum dedi: Var mı bilmiyorum ama bot yapabilirsin çok zor olmayacaktır. Bir yerden veri çekmen lazım onun için. Genişletmek için tıkla... Sırf bunun için de değmez ya ama