adem ahmet Centipat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #1 Merhabalar. Ben dil, pil, internet butonlarına tıklıyorum ama açılmıyor. İlk bilgisayarı açtığımda çalışıyor ama 2-3dk sonra tıklıyorum açılmıyor.
Merhabalar. Ben dil, pil, internet butonlarına tıklıyorum ama açılmıyor. İlk bilgisayarı açtığımda çalışıyor ama 2-3dk sonra tıklıyorum açılmıyor.
Çözüm F F Furkan1461 12 Temmuz 2021 CTRL+Shift+ESC'ye basıp görev yöneticisini açın ve Windows gezginini sağ tıklayıp yeniden başlatın veya Windows gezginine sağ tıklayın sonra görevi sonlandırıp görev yöneticisinde dosya/yeni görev çalıştır/explorer.exe yazıp tamam deyin.
CTRL+Shift+ESC'ye basıp görev yöneticisini açın ve Windows gezginini sağ tıklayıp yeniden başlatın veya Windows gezginine sağ tıklayın sonra görevi sonlandırıp görev yöneticisinde dosya/yeni görev çalıştır/explorer.exe yazıp tamam deyin.
KS KS adem ahmet Centipat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #11 Furkan1461 dedi: Windows dilini İngilizce yapın veya aygıt yöneticisinden pilleri devre dışı bırakın. Genişletmek için tıkla... Laptop bende. Başka yöntem lazım. Artı 0 Eksi
Furkan1461 dedi: Windows dilini İngilizce yapın veya aygıt yöneticisinden pilleri devre dışı bırakın. Genişletmek için tıkla... Laptop bende. Başka yöntem lazım.